Aprilie 13, 2017
Balkan Pharmaceuticals: Un bun control – un gaj al calității
Medicamentele companiei farmaceutice Balkan Pharmaceuticals trec până la 5 trepte de control la cel mai bun aparataj din Moldova. La cea mai nouă fabrică a companiei farmaceutice Balkan Pharmaceuticals din Sîngera a fost instalate cele mai noi aparataje din SUA, Germania și Scandinavia. Aici departamentul de control al calității al companiei, sub conducerea Larisei Soloviova, verifică toate componentele preparatelor medicamentoase. Echipamentul de producție instalat este unic pentru Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Laboratorul viitorului

Scopul de bază al departamentului de control al calității este influențarea semnificativă la timpul potrivit asupra nivelului calității produselor scoase pe piață. Doar după 4-5 trepte de control produsul nimerește la distribuitori și pe rafturile farmaciilor din Moldova.

Compania lucrează după standardele GMP și speră ca în viitorul apropiat, pe lână piața din Moldova și a câtorva țări din CSI, să iasă pe piața Uniunii Europene. Balkan Pharmaceuticals pentru asta deja folosește controlul necesar al calității produsului și așteaptă doar sosirea inspectorilor europeni pentru a primi permisiunile corespunzătoare pentru livrarea produsului în UE.

Datorită corespunderii standardelor ridicate ale calității, pe parcursul a 10 ani preparatele medicamentoase ale Balkan Pharmaceuticals înregistrate și scoase în vânzare au ajuns la 130 de articole produse în 250 de forme și dozaje. Printre aceste sunt: preparate antitumorale de calitate înaltă, hormoni androgeni și alte preparate pentru tratarea patologiilor endocrine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71049833297729