Martie 22, 2017
6 trucuri pentru a readuce pasiunea în cuplu
După mai mulți ani petrecuți în doi, pasiunea de altădată se potolește, îmonotonia și rutina luându-le locul. Apetitul sexual scade considerabil! Statisticile spun că șase din zece cupluri sunt nefericite, iar principalul motiv este lipsa unei vieți sexuale împlinite. Bărbații, ca şi femeile, devin din ce în ce mai lipsiți de fantezie în ce privește aventurile din dormitor. Fiecare din ei rămâne concentrat pe propria satisfacție sau, din contra, nu-i mai arde de amor, crezând greșit că nici celălalt nu-i duce dorul. Manifestați spirit de observație și urmați câteva sfaturi utile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu vă uitați identitatea

Fii femeie, el – bărbat! Adaptându-ne unul cu celălalt ajungem să exagerăm și să facem schimb de roluri, pierzându-ne identitatea psihosexuală. Rezultatul? Bărbații devin gentili și înțelegători, iar femeile se masculinizează, devin autoritare, preluând obligațiuni li rezolvând probleme. Cum să continui să vrei pe cineva care îți seamănă atât de mult?

Îngrijește-te

Chiar dacă femeile nu recunosc acest lucru, mulți bărbați sunt indispuși din motiv că femeile lor nu se mai aranjează ca înainte. Se-ntâmplă să uite să se epileze, nu se mai coafează și le este lene să stea în fața oglinzii pentru a se machia de dimineață. Oricât de mult elucruri casnice aveți de făcut și oricât de încărcată vă este ziua de muncă – aveți grijă de cum arătați. Faceți schimbări de look, experimentați și fiți frumoase, îngrijite, parfumate. O femeie cu cearcăne sub ochi, în pantaloni întinși la genunchi și cu părul mereu strâns în coadă nu stârnește dorințe!

Cumpără lenjerie sexy

Cu regret, dar nu îți mai surprinzi iubitul atunci când apari goală în fața lui. Cu atât mai mult dacă nu renunți la lenjeria de bumbac, în culori șterse și absolut nesenzuale. Ce zici de o lenjerie sexy, nou-nouță, care să îți pună în valoare atuurile fizice? Așteaptă-ți iubitul de la serviciu într-o ținută „fierbinte”, purtând o lenjerie „trăsnet”, sexy, provocatoare. Sigur o să meargă!

Setează „bomba cu ceas”

Atunci când ajungeți în dormitor nu lăsați lucrurile să se întâmple prea repede. De cele mai multe ori, actul sexual se consumă rapid, motiv pentru care intervine monotonia în cuplu. Pentru a realiza acest joc erotic trebuie să preluați controlul și să nu-i permiteți partenerului să vă penetreze o anumită perioadă de timp – până la 30 de minute.  Acum aveți parte de un preludiu mai lung, ceea ce înseamnă un orgasm mai exploziv.

Leagă-l și satisface-l

Excludeți egoismul. Pentru a avea orgasme trebuie să te stradui și să le oferi! El are multe fantezii sexuale și ar vrea să renunți uneori la tabuuri. Leagă-l la ochi și mergi cu el în dormitor, atinge-l așa cum știi că-i place și nu ocoli zona cu pricină. Faptul că nu te va vedea îi va focusa atenția la alte simțuri, pe care tu trebuie să le faci să explodeze. În aceste cazuri sexul oral ar trebui să fie punctul culminant.

Fii deschisă la schimbări

În așternutul vostru nu se întâmplă lucruri noi nu numai pentru că partenerul tău nu vrea pur și simplu, ci pentru că nu vrea să-ți propună ceva ce-ți va părea ofensator. La rândul tău – fii deschisă. Inițiază discuții despre dorințele pe care le aveți, dându-i de înțeles că ești gata să experimentezi unele lucruri cum ar fi jocul de roluri sau o partidă de amor fiind unși cu ulei de corp. Apropo, sexul sălbatic care vă lipsește deseori nu este cea mai bună soluție, la început optați pentru romantism, baie cu uleiuri eterice și atingeri gingașe. Pofta vine mâncând!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68332815170288