Mai 09, 2019
5 cele mai adorate cupluri din Hollywood
Toți oamenii au nevoie de iubire, iar vedetele pe care obișnuim să le urmărim la televizor sau în mediul online, nu sunt o excepție. Este greu să-ți construiești fericirea atunci când ochii lumii te urmăresc peste tot, însă în topul de mai jos, puteți face cunoștință cu 5 cupluri, care au reușit acest lucru. 


Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vanessa Hudgens și Austin Butler  
 
Primele discuții în privința relației dintre cei doi au apărut în anul 2011, când Vanessa Hudgens și Austin Butler au fost văzuți împreună la o petrecere. Chiar dacă nu se grăbeau să pună o etichetă pe relația lor, ei se bucurau să-i țină pe fani să ghicească în cea mai mare parte a anului 2012. În septembrie, cuplul a fost văzut la o cină italiană romantică în Veneția, iar în decembrie, presa i-a prins sărutându-se la un joc Knicks de la Madison Square Garden. În 2013 aceștea au postat poze împreună pe Instagram, completând descrierea cu următoarele cuvinte: "the love of [her] life." Până în prezent Vanessa și Austin postează fotografii împreună în care par extrem de fericiți.  


Miley Cyrus și Liam Hemsworth    

Dragostea dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-a născut în anul 2008 - 2009 pe platoul de filmări a filmului bazat pe romanul ,,The Last Song" de  Nicholas Sparks. Perechea își face debutul pe covorul roșu la premiul The Last Song în martie. În ultimii zece ani, relația dintre cei doi a cunoscut o despărțire destul de lungă și o mulțime de bârfe. Totuși, în weekend-ul de Crăciun, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au reușit să organizeze ceea ce multe celebrități ar putea crede imposibil: o nuntă mică, departe de ochii curioși ai publicului, la domiciliul lor din Tennessee. Mireasa purta o rochie marca Vivienne Westwood, iar petrecerea arăta ca un moment deosebit pentru toți cei prezenți acolo.  
 



Cole Sprouse și Lili Reinhart

Perechea renumită a serialului Riverdale, Jughead și Betty și-au uimit fanii atunci când au anunțat despre relația lor reală. Cole Sprouse și Lili Reinhart nu dau foarte multe detalii din viața lor personală, însă se pare că lucrurile merg bine. Cole continuă să posteze pe profilul său de Instagram fotografii cu Lili, fapt care ne face să credem că perechea este fericită împreună, iar fanii nu au motiv de îngrijorare.

 




Zayn Malik și Gigi Hadid

Fromoasa și renumita pereche, Zayn și Gigi sunt mereu în centrul atenției, iar relația dintre ei este urmărită de milioane. Cei doi au început să se întâlnească în noiembrie 2015, iar mai târziu au urmat posturi drăguțe pe Instagram în care aceștea apăreau în ipostază de cuplu. În ianuarie 2016, Malik spune că el și Hadid sunt doar ,,prieteni buni”, însădovezile - de exemplu, fața lui de pe ecranul de blocare a lui Hadid - indică contrariul. Hadid apare mai apoi în videoclipul lui Malik "Pillowtalk" și flirtează cu acesta pe Twitter.În februarie 2016, Zayn confirmă într-un interviu radio că el și Gigi sunt împreună. La moment cei doi apar tot mai rar împreună în public, și se presupune faptul că aceștia s-ar fi despărțit, însă nu există nicio declarație oficială. 





Justin Bieber și Hailey Baldwin

Cântărețul și modelul au aproximativ 10 ani de istorie, care a început din anul 2009, când s-au întâlnit pentru prima oară, mulțumită tatălui lui Baldwin. Desigur au existat destule șuieri și coborâșuri atunci când vine vorba de legătura lor, atât ca o prietenie, cât și ca o relație romantică. Ei au fost prieteni foarte buni în anumite momente de-a lungul anilor, iar alteori au vorbit deschis despre a construi o relație de cuplu. Într-un final, cei doi au hotărât să se căsătorească în liniște și să formeze o familie fericită.



 

Text: Liliana Crăciun



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49649047851562