Octombrie 20, 2021
10 piese cheie pentru toamnă – iarnă 2021
Fiecare sezon aduce după sine câteva it-items care vor da un suflu nou și fresh garderobei tale. Deși nu este indicat să ne achiziționăm chiar fiecare element care este în trend, sunt anumite piese de care nu te poți lipsi pentru a te bucura de outfit-uri stylish pentru fiecare perioadă. Prin urmare, am dorit să-ți ieșim în întâmpinare și ți-am pregătit o listă cu must-have-uri pentru sezonul rece pe care nu trebuie să le ocolești.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rochia tricotată


Ce poate fi mai comod când temperaturile sunt scăzute decât să te răsfeți într-o rochie moale și călduroasă? Poart-o cu cizme înalte și talpă chunky și vei obține un look rafinat de sezon.

Jeanșii indigo


Optează pentru o pereche cu croi ‘barrell’, lejeri și confortabili, dar cu un touch cool în același timp și combină-i cu practic orice, de la pantofi sport la tocuri și de la cămăși masculine până la topuri din mătase.

Paltonul într-o nuanță aprinsă


Îți va împrospăta cu siguranță garderoba și va însenina orice zi mohorâtă de toamnă sau iarnă, așa că nu ezita și achiziționează-ți unul într-o nuanță vie de verde, roz, galben sau roșu.

Sacoul oversize


Deși nu reprezintă o noutate, este fără îndoială un item care este reinterpretat cu conștiinciozitate de designeri sezon de sezon, iar cel de acum nu face excepție. Eu îți recomand o variantă în carouri, într-o nuanța fresh de bleu.

Geanta XXL


Unora le place, altora nu, dar a fost prezentă sub diverse forme pe nenumărate podiumuri, așa că, fie că ești într-o tabără sau alta nu ai cum să-o treci cu vederea. Gândește-te numai cât de utilă este și ce impact vizual are.

Puloverul après-ski


Nu, nu trebuie neapărat să practice schi sau să fii după o zi pe pârtie pentru a-l purta. Vei arăta atât de stylish într-un astfel de pulover purtat cu o fustă contrastantă din paiete, bocanci și o pereche de cercei cu cristale!

Cizmele de călărie


Având o formă care inspiră rafinament, acest tip de cizme va fi întotdeauna aliatul de nădejde al femeilor care preferă look-urile clasice, dar acum, designer-ii s-au întrecut în a le reinterpreta, astfel încât vei găsi și versiuni cool, potrivite și pentru cele mai nonconformiste personalități.

Vesta matlasată


Piesele matlasate sunt deja de ceva timp în tendințe, dar anul acesta mai cu precădere vestele. Alege una cu volum mare și joacă-te cu layering-uri îndrăznețe, pentru un look aparte de sezon. 

Brățara artsy


Un element care poate deveni cu ușurință punctul de atracție al ținutei tale, o brățară cu un design artistic, va scoate orice outfit din anonimat și va atrage negreșit toate privirile admirative.

Topul din piele


Suntem obișnuite să purtăm pantaloni, jachete sau sacouri din piele, dar de ce nu am încerca anul acesta un top din acest material? Vei descoperi că este potrivit atât pentru birou, cât și pentru ieșiri cu prietenii, dar și orice altă activitate de zi cu zi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63355445861816