Februarie 13, 2018
Vezi cât de mult s-a îngrășat interpreta Alexandra Stan!
Ne-am obișnuit să o vedem slăbuță, cu o figură perfectă, însă, de data aceasta, interpreta din România, Alexandra Stan a devenit de nerecunoscut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta s-a mutat în Statele Unite ale Americii, și de-atunci a cam adăugat câteva kilograme în plus, astfel devenind de nerecunoscut. Dacă mai ieri, Alexandra Stan se considera una din cele mai slăbuțe vedete din România, acum, interpreta apare cu formele bine rotunjite. Interpreta va aparea în noul videoclip puțin mai plinuță decât de obicei. În videoclipul la piesa "Mami", artista va aparea cu un decolteu care te va scoate din minți, va sta în bucătărie, pregătind ceva gustoșel de mâncare. Abia așteptăm să o vedem pe Alexandra Stan în asemenea ipostază.  

 

 

”Sunt conștientă că am luat câteva kilograme în greutate, însă sunt în continuare foarte fericită și mă iubesc.” - le-a răspuns artista, pe pagina de Instagram fanilor săi. 

 

 

Amintim că Alexandra Stan în vârstă de 28 de ani, este interpretă de muzică ușoară din România care a devenit celebră și peste hotarele țării. Popularitatea interpretei a crescut considerabil când a prezentat publicului piesa Lollipop și Mr. Saxobeat, hiturile care s-au bucurat de un succes internațional enorm. Hiturile care au urmat, de pe cel de-al doile album al artistei "Unlocked" , au avut un mare succes în Japonia. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42631363868713