Mai 18, 2017
Top 6 cupluri tinere și sexy în prag de nuntă
Sunt de puțin sau mult timp împreună, îi leagă trăsăturile comune sau contrare, sunt de aceeași naționalitate sau nu, toate acestea nu contează dacă i-a unit același sentiment de dragoste. Vă prezentăm 6 cupluri din showbiz-ul autohton.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscuta interpretă Cristy Rouge, de 2 ani, este împreună cu un bărbat arătos. Ea însă nu afișează numele acestuia și îl acunde de presă. Sperăm că în curând vor juca și nunta.

 

Fosta prezentatoare TV – Daniela Burlac este în culmea fericirii alături de Victor, iubitul ei. De ceva timp, rețelele de socializare explodează cu fotografii romantice.

 

Tany Vander, se pare că mai are un iubit pe lângă antrenamentul la sală. Vedeta este cunoscută pentru formele ei binelucrate și s-ar fi creat senzația că practic doarme la sală. Cert este că, de câteva luni, viața Taney a fost invadată de multă dulceață, alături de businessman-ul Vasilyi Lungo. Interpreta și prezentatoarea Tv,

 

Felicia Dunaf, de câțiva ani, face un cuplu cu Vladimir Asaftei. O idilă inocentă, încă de pe băncile liceului a crescut într-un cuplu frumos și serios.

 

Focoasa interpretă și actriță, Dianna Rotaru, mai bine de 2 ani se lasă purtată de aceleași brațe, cele ale lui Ilia Tataru. Tânărul s-a remarcat pe o croazieră, unde a lucrat ca și barman.

Prezentatoarea TV și Bloggerul, Cristina Gheiceanu, trăiește o viață de poveste alături de fotbalistul român Ovidiu Mendizov. Unii susțin că cei doi deja sunt logodiți, rămâne doar să le admirăm nunta, care va fi una sclipitoare, ca cei doi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6243875026703