Februarie 09, 2018
Top 5 nunți ale vedetelor autohtone din anul 2017
În anul care a trecut, multe din vedetele autohtone au ajuns în fața altarelor alături de jumătățile lor, au spus jurământul și au trecut la o nouă etapă a relației lor. Să ne-amintim care din vedetele de la noi s-au căsătorit în anul 2017.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretul Pasha Parfeni a făcut un eveniment frumos și luxos în vara anului 2017. Pe 16 iunie, Pasha Parfeni și soția sa Yuliana Scutaru, s-au căsătorit. La nuntă au fost prezenți prietenii acestora, dar și multe din vedetele autohtone, precum Mariana Mihăilă, Aliona Moon, Tatiana Heghea. Nunta a avut loc în aer liber, oaspeții au ascultat muzica rafinată a orchestrei de cameră. A fost o ceremonie frumoasă, n-ai ce spune!

 

 

 

Prezentatoarea TV Cristina Gheicianu s-a căsătorit în această vară. Pentru cel mai important eveniment din viața lor, cuplu a plecat în Sardinia. Nunta a fost pe o plajă, așa cum și-a dorit Cristina. Ea s-a căsătorit cu fotbalistul Ovidiu Mendizov.

 

 

 

Solistul trupei „Tharmis", Valentin Uzun s-a căsătorit primăvara trecută cu iubita sa, Nadejda. Cei doi au făcut nunta pe data de 24 mai. Valentin a mai avut o soție, Ana Cernicova, cu care s-au despărțit trei ani în urmă. Cuplu are un copil comun, Amelia Uzun, care merge pe urmele părinților săi, cântând de la o vârstă fragedă. Se pare că micuța Amelia este un tânăr talent al noii generații. 

 

 

Prezentatoare TV, Inesa Voscoboinic și-a sărbătorit ziua nunții pe o plajă din Grecia. La eveniment au fost prezenți prietenii și rudele Inesei și a lui Dmitri. El a cerut-o în căsătorie în ianuarie, iar nunta au făcut-o deja vara. Pregătirile au durat foarte puțin timp. Prezentatoarei i-a fost dat inelul pe când erau în vacanță în Dubai. Prezentatoarea a spus DA. 

 

La 19 iulie 2017, Gloria Gorceag și Vitalie Catana, mai cunoscut pe numele Smally, au făcut nunta. Cererea de căsătorie i s-a făcut în 2016, chiar de ziua ei, iar prezentatoarea și interpreta Gloria nu a putut spune decât - DA! Pe parcursul evenimentului, Gloria Gorceag și-a schimbat patru rochii de mireasă. 

 

Text: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55165457725525