август 11, 2016
Nuanțe pastelate, iată ce se poartă luna aceasta
Caramel lapte, piersică, roz pal, verde mentă, galben, guava, lavandă, albastru deschis-toate aceste nuanțe delicioase învelesc instantaneu și transformă orce ținută întru-una atrăgătoare.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Atât de moi, romantice și electrice, culorile pastelate sunt cheia pentru fetele care doresc să-și condimenteze aspectul cu un accent romantic și să rupă monotonia.Cu toate acestea atunci când vine vorba de a incorpora pastelurile în garderoba noastră, poate părea un pic cam complicat.

Există câteva sfaturi despre cum să conbinăm culorile pastelate:

Combină nuanțele pastelate între ele sau poartăle cu tonuri neutre.Nu exagerați la modul lor „dulce”,  atunci când mergeți pe stradă nu sunteți pe podium iar exesul de culoare pastelată vă poate pune într-o ipostază ridicolă. Combinați tonurile deschise cu un ton în nuanțe mai închise.

Accesoriile trebuie să fie și ele selectate atent în funcție de culorile ținutei selectate. În acest caz ar fi mai bine să alegeți culoarea zilei, și să vă accesorizați în funcție de acestă ideie. La fel și unghiile pot fi combinate cu accesoriile pe care o să le purtați.

Pantofii în culori pastel arată uimitor în combinație cu pantalonii largi albi. Dar nu este exclus dacă alegeți o nunață asemănătoare cu pantalonii sau fusta.

Machiajul poate fi, la fel în combinație cu culorile ținutei, sau pot fi evidențiați ochii. Luciu de buze, fardul de pleoape, fardul de obraz în nuanțe de trandafier sunt ideale pentru cearea unui aspect sofisticat, natural.

Culorile pastelate sunt ideale pentru a fi purtate la muncă, la ocazii speciale și în ținute de zi cu zi.Orce ați face, încercați să fiți creativi și să aveți încredere în sine, doar astfel veți arăta chic și dulci.



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.98371124267578