август 11, 2016
Motive pentru care trebuie să încerci și tu ”roleplay”
Transformă viața amoroasă și scapă de monotonie cu ajutorul jocurilor erotice unde poți fi diferită, sau poți arăta foarte sexi. Iată cîteva motive cum poți să menții armonia în viața de cuplu și să te distrezi pe măsură.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Ce presupune mai întâi acest „role play” ...care mai este încă considerat un subiect taboo. Adică faci sex dar joci niste roluri. Cu puțină imaginație, poți experimenta partide ferbinți de sex în moduri total diferite! Tot ce trebuie să faci este să intri în pantofii altcuiva pentru o seară.

Primul și cel mai important este că te vei apropia foarte mult de partenerul tău

Prin role playing, îi arăți partenerului o altă față a ta, îi împărtășești fanteziile tale (sau le puneți în aplicare pe ale lui), discutați deschis.. toate acestea vă vor apropia mai mult.

Este foarte distractiv

Puține persoane spun că au încercat role playing și nu le-a plăcut.Și chiar dacă nu îți poți juca serios rolul, cui îi pasă că te pufnește râsul? Sexul trebuie să fie și distractiv, mai ales la momentul de față.

Nu te costă o avere

Multă lume are impresia că trebuie să cheltuie o mică avere pentru a face role play, însă nu este deloc adevărat. Cu puțină imaginatie te poți organiza în așa fel încât partenerul să fie încântat de cele petrecute. Cum spuneam, posibilitățile sunt infinite, deci vă puteți gândi la costume care să nu necesite o vizită la sex shop.

Fanteziile tale pot deveni realitate Orce persoană are anumite fantezii. Poate că îți este jenă să le pui în aplicare, însă atunci când faci role playing, vei intra în pielea personajului și îți va fi mai ușor. Nu tu ești cea care este agresivă cu partenerul, ci polițista cea sexy care îl imobilizează!

Atunci când intri în pielea unui personaj, lași inhibițiile acasă și te simți mai liberă, mai deschisă la minte. Astfel, vei avea mai multă încredere în tine pe viitor.



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.64021897315979