декабрь 02, 2013
Biroul meu – cetatea mea
Se apropie sfârșitul de an, iar dvs. sunteți obosită și ați pierdut orice interes în activitatea pe care o desfășurați? Renunțați la muncă pentru un timp și faceți ordine pe masa dvs. de lucru.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Aspectul mesei de lucru influențează dispoziția și capacitatea de muncă mai mult decât vă imaginați. Renunțați la lucrurile vechi și inutile cum ar fi hârtii, reviste, calendare etc., aruncați buchețelul de flori uscate și ceașca fisurată. Puneți câteva elemente decorative care să vă amintească de venirea Anului Nou (o crenguță de brad aromat, un wallpaper pe ecranul computerului cu locația în care vă doriți să mergeți în vacanța de iarnă) și acesta va fi primul pas pentru a fi mai entuziasmată și mai motivată pentru o activitate plină de succes în noul an.  

Vreți să știți care este părerea colegilor de oficiu atunci când se uită la masa dvs. de lucru? Pe de o parte, totul este evident: atunci când pe masă zac o mulțime de lucruri inutile – persoana respectivă este leneșă și neglijentă; pe masa de lucru domnește o ordine impecabilă – persoana este foarte organizată; pe birou nu este practic nimic, în afară de lucrurile absolut necesare – persoana este introvertă. Dar haideți să analizăm mai ”profund” subiectul dat.  

Nimicuri plăcute

Încărcarea biroului poate fi îndreptățită doar în cazul în care acesta este inundat de poze, suvenire și alte lucruri drăguțe. Asta ne sugerează faptul că persoana dată este un familist,  percepe colegii de lucru ca pe o familie. Este o persoană sentimentală și de încredere. Suvenirele ne spun despre firea sociabilă și deschisă. Prezența pe masa de lucru a obiectelor haioase și elementelor de birotică viu colorate semnifică faptul că stăpânul biroului vrea să se facă remarcat. Poze cu membrii de familie – încearcă să creeze o oază de confort la locul de muncă și numără minutele până la sfârșitul zilei de muncă. Încălțăminte de schimb confortabilă, ascunsă sub masă, ne sugerează faptul că persoana dată prețuiește confortul și știe cu siguranță ce vrea. Persoanele care-și amenajează spațiul de muncă cu multe flori și plante de cameră, își îndeplinesc sarcinile calitativ și fără grabă.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE decembrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.5695481300354