апрель 13, 2015
AISHOW - Michael Kleitman acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
Tenorul de origine basarabeană, Michael Kleitman care a cântat pe o scenă cu faimoși interpreți precum Jose Carreras și Toto Cutugno și-a amintit de începuturile carierei sale muzicale acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, gazdele emisiunii AISHOW!

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Tenorul de origine basarabeană, Michael Kleitman care a cântat pe o scenă cu faimoși interpreți precum Jose Carreras și Toto Cutugno și-a amintit de începuturile carierei sale muzicale acasă la Angela și Mihaela Sîrbu, gazdele emisiunii AISHOW!

Renumitul cântăreț de operă a bătut tobele și a dansat așa precum o făcea pe când era student la Colegiul de Muzică ”Ștefan Neaga”.

Istoria de succes a interpretului Michael Kleitman este cu adevărat impresionantă. El a plecat din țară acum 30 de ani ca să-și încerce norocul pe meleaguri străine. Cânta pe la petreceri și restaurante pentru a câștiga ceva bani, dar din întâmpare a ascultat câteva înregistrări de la concertele lui Jose Carreras, Luciano Pavaroti și Placido Domingo. Într-o singură zi viața lui s-a schimbat definitiv.

A lăsat Australia cu tot cu afaceri și oferte ispititoare și a plecat în Italia să învețe canto academic. Profesori i-au fost cântăreți de operă cu renume mondial, precum: Carlo Bergonzi, Paula Molinari și Mirella Fregni. Doar după câțiva ani de studii vocea lui Michael Kleitman cucereşte prin căldura sa publicul din SUA, Italia, Germania, Israel și multe alte țări. Totodată, tenorul, reușește să urce pe cele mai grandioase scene din lume, precum cea din San Remo, iar în 2004 cântă la Jocurile Olimpice din Athena.

Împreună cu celebra trupă ”Scorpions” interpretează piesa „You Are the Champion „ dedicată neîntrecutului Michael Schumacher.

În exclusivitate pentru emisiunea AISHOW reputatul tenor a sonorizat un fragment din desenul animat  ”Винни – Пух”,  a povestit despre familia sa și despre pasiunea pentru anticariat.

Provocat de prezentatoarele Angela și Mihaela Sîrbu, Michael Kleitman doar cu privirea a determinat dintr-o mulțime de obiecte care sunt cu adevărat vechi și care dintre ele sunt butaforice.

Urmăriți emisiunea duminică, 19 aprilie, la TNT Bravo, ora 19:00!

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes fac față unor provocări inedite acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică aflați pe www.aishow.md și  facebook.com/TVAishow

 



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.81880164146423