Septembrie 26, 2017
Vogue a dat start unei campanii inspirate din anii '80!
În ultima zi de prezentare a colecțiilor de primăvară din New York, regizorul Charlotte Wales și editorul de modă, Jorden Bickham, au decis să încerce o nouă provocare a stilului de îmbrăcăminte pentru birou.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De curând, Vogue a lansat o campanie provocată de stilul îmbrăcămintei pentru birou. Inspirația a venit din anii 1980. Mai multe branduri de haine au susținut lansarea acestei idei.

 

Modelele Michael Kors au demonstrat mai multe ținute. În picioare acestea au purtat sandale de culoare albă și negru, jachete de aceeași nunță care au avut un imprimeu floral sau texturi cu frunze argintii. De asemenea renumitul brand a ales să includă în această colecție și fustele din mătase pe care le-a combinat perfect cu bluze din crep.

 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 

Un outfit mai deosebit s-a putut regăsi la brandul Sies Marjan, care a prezentat un look pentru stradă compus dintr-un sacou și o pereche de pantaloni auriu metalic.

 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 

Modelul Selena Forrest, a defilat pentru această campanie într-o pereche de pantaloni negri din piele, un top clasic alb dintr-o pânză fină, și o geantă transparentă. Într-un astfel de mod a creat stilul anilor '80 designerul Shaeny Oliver.

 

Victoria Beckham a prezentat colecția anilor 1980 în felul următor. Ea a optat pentru cămășile clasice cu buzunare, fustele creion, pantofi tip stiletto și polo iar ca accesorii au fost centurile subțiri.

 

Marc Jacobs a considerat că un stil perfect al anilor 80 este jacheta din mătase cu lână maronie, corset în tonuri de verde deschis, cravata, și pantalonii maro cu talie înaltă.

 

Românca Andreea Diaconu a prezentat în această campanie creația lui Eckhaus Latta care a optat pentru un blazer alb-negru și pantaloni largi. Un costum de tip office.

 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 

La această campanie sau alăturat mai multe branduri renumite printre care: Michael Kors, Sies Marjan, Hood By Air, Ralph Lauren, Victoria Beckham, Marc Jacobs, Eckhaus Latta, Calvin Klein, Tom Ford, Oscar de la Renta, The Row, Derek Lam, și alții.

 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90505337715149