August 30, 2017
Vogue a criticat-o dur pe Melania Trump
Soția președintelui american Donald Trump, a fost criticată de către revista Vogue pentru felul în care a fost îmbrăcată. Aceasta a fost numita “Uraganul Stiletto”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, doamna Trump a avut o apariție dezastruoasă. Aceasta a urcat la bordul Air Force One pentru a vizita victimele uraganului Harvey din Texas în stiletto-uri din piele de șarpe. Criticile nu s-au lăsat mult așteptate. 
Revista Vogue a menționat că un asemenea look s-ar potrivi mai mult pentru o după-amiază de cumpărături pe Madison Avenue sau unui prânz de fete la "La Grenouille". Ținând cont de indundațiile provocate și casele doborâte în urma cărora au suferit zeci de mii de persoane, apariția într-o asemenea încălțăminte  ar fi considerată  ca o atitudine cu tupeu.

„Ce fel de mesaj aduce o vizită de zbor de la o primă doamnă în stiletto-uri înalte pentru cei care suferă enorme pagube de pe urma unei devastări naturale?” adaugă Vogue.

Totuși, la aterizarea în Corpus Christi, Melania Trump a fost observată purtând o pereche de adidași albi, jeans negri, o bluză albă și un chipiu negru fiind clar vizibil asortimentul vestimentar diferit.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.4190101623535