Ianuarie 05, 2017
Vocația- medic
Valeria Bulat. Cum a apărut ozonoterapia în Republica Moldova

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Valeria Bulat: doctor- ozonoterapeut, cosmetolog-dermatolog, membru al Asociației Dermatologilor din România și Rusia, membru al Asociației Ozonoterapeuților din România și Rusia, trainer certificat în tehnologia Plasmolofting

Specializarea: Diagnosticarea și tratarea maladiilor pielii.

Locul de muncă: Centrul de sănătate Ozonis (Str. Alba Iulia 97).

Funcția: director de clinică.

Numere de contact: 022-930-940, 0600-8888-7.

***

Istoria

Visul din copilărie

În clasa a patra am înțeles că atunci când voi crește, voi deveni medic. De obicei, este o profesie ereditară, dar în familia mea, eu sunt prima persoană cu studii medicale. În clasa a noua știam deja cum să fac injecții intramusculare și intravenoase, iar în al doilea an de facultate la Universitatea de Medicină am asistam chirurgul.

Inovația

Descoperitorii ozonoterapiei în Moldova

Apariția Centrului de sănătate Ozonis este meritul soțului. Lucram la departamentul Universității de Medicină, când el a aflat, în cadrul stagierii de la Moscova, despre această metodă inovatoare precum este ozonoterapia. Alexandru a adus în Moldova primul ozonator si m-a intrigat complet. Am mers la o serie de cursuri,master-class-uri și practici cu privire la acest subiect și chiar acum, după 12 ani de la înființarea centrului Ozonis, am același interes viu pentru lucrul pe care-l fac.

Iar despre metodele de tratament care vă mențin frumusețea puteți citi în revista AQUARELLE din Ianuarie 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83004951477051