Februarie 12, 2018
Vezi în ce ținute a defilat Kaia Gerber pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York
Fiica lui Cindy Crawford, la doar 16 ani ai săi a reușit să cucerească lumea mare a modelingului, prin profesionalismul său, dând dovadă că e la fel de talentată ca și mama ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Parcă mai ieri, micuța Kaia, fiica lui Cindy Crowford, a defilat în pălării mari cu pene, și-n ținute de culoarea ciclam la Săptămâna Modei de la Paris, prezentând colecțiile renumitor branduri internaționale precum Valentino și Chanel, astăzi însă, ea este deja prezentă la Săptămâna Modei de la New York. La acest eveniment important pentru cei din lumea modelingului, ea a prezentat colecțiile celor trei designeri renumiți, Tom Ford, Alexander Wang și Bottega Veneta. Prezentând colecția de haine a designerului Tom Ford, Kaia a purtat o ținută de culoarea neagră, cu pantaloni de piele, și o bluză de catifea. Părul îi era strâns, având cercei imenși din pietre mari, și machiaj de seară provocator. 

 

 

Pentru colecția de haine a designerului Alexander Wang, Kaia a avut o ținută elegantă și sobră. O ținută care s-a combinat de minune cu firea ei. 

 

 

Iar pentru colecția de la Bottega Veneta, Kaia a purtat o rochie de culoarea albastră, părul îi era desprins și bine aranjat, papuci de culoarea neagră, și o geantă mare, de culoarea cafenie, un look feminin și plin de strictețe. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8815929889679