Ianuarie 08, 2018
Globurile de Aur 2018: Află cine sunt câștigătorii
Aseară a avut loc unul din cele mai importante Festivaluri de Film din întreaga lume. Cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film Globurile de Aur 2018 a adunat în cadrul său sute de vedete de talie internațională, care au primit premii la cele 25 de nominații. Să vedem cine sunt câștigătorii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De Crăciunul pe stilul vechi, pe 7 ianuarie 2018, s-a desfășurat decernarea Globurilor de Aur la Hollywood. În cadrul celor 25 de nominații, a fost o luptă crâncenă între actori, regizori, compozitori și producători. 

Titlul de cel mai bun regizor al anului i s-a oferit lui Guillermo del Toro, pentru filmul „The Shape of Water”. Pelicula prezintă povestea de dragoste dintre o femeie mută şi un monstru reptilian.

Картинки по запросу Guillermo del Toro golden globe

Pentru coloana sonoră  din acest film, a fost oferit Globul de Aur pentru compozitorul francez Alexandre Desplat.

Картинки по запросу Alexandre Desplat golden globe

Premiul pentru cel mai bun scenariu, i-a fost acordat lui Martin McDonagh pentru scenariul filmului „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”.

Картинки по запросу Martin McDonagh globe golden

Cel mai bun actor de dramă pentru rolul din „Darkest Hour”, l-a obținut , actorul britanic Gary Oldman, iar cea mai buna actriță de dramă a fost desemnată - Frances McDormand.

Картинки по запросу Gary Oldman and Frances McDormand

În categoria cel mai bun actor de comedie a câștigat Globul de Aur actorul James Franco  pentru rolul din „The Disaster Artist”, iar cea mai buna actriță de comedie a fost desemnată Saoirse Ronan.

Картинки по запросу Saoirse Ronan and  James Franco golden

Fosta soția a lui Tom Cruise Nicole Kidman, a obținut Globul de Aur pentru rolul din mini-serialul „Big Little Lies”. De asemenea, pelicula a primit și premiul pentru cel mai bun mini-serial.

Картинки по запросу nicole kidman golden globes 2018

Trofeul în nominația Cel mai bun actor în rol secundar l-a obținut Sam Rockwell, iar cea mai buna actriță într-un rol secundar a devenit Allison Janney. 

Картинки по запросу Sam Rockwell and Allison Janney golden globes

În nominația cel mai bun film străin a obținut trofeul coproducţia franco-germană „In the Fade”, regizată de Fatih Akin. 

Картинки по запросу Fatih Akin golden globes

Cel mai bun film de animație a devenit producţia „Coco”.

Картинки по запросу Coco golden globes

Premiul special pentru întreaga activitate i-a fost decernat prezentatoarei de culoare - Oprah Winfrey.  

Картинки по запросу Oprah golden globes



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3031749725342