Februarie 20, 2018
Vezi cum își petrec timpul Shakira și Pique la Barcelona
Chiar dacă se zvonea că celebrul cuplu s-a despărțit, nu e chiar așa. Shakira și Pique au demonstrat că gurile rele vorbeau în zadar. Ei au fost văzuți plimbându-se prin Barcelona, împreună cu copiii lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finele anului trecut se tot vorbea despre despărțirea celebrului cuplu. Deși au mai fost văzuți împreună, de data aceasta, Shakira și Pique, nu s-au sfiit să-și demonstreze sentimentele unul față de altul, fiind văzuți la braț plimbându-se pe străzile din Barcelona. Cei doi erau împreună cu copilașii lor, Milan și Sasha, și se duceau împreună la un show de patinaj. După această apariție publică, a devenit clar, să-i desparte cineva pe Shakira și Pique este prea devreme. 

 

 

Amintim că, la momentul actual, Shakira face un tratament al coardelor vocale. În toamna anului trecut, Shakira a suferit de o hemoragie a coardelor vocale, chiar în timpul când era pe scenă. După acest accident, Shakirei nu i s-a permis să cânte, căci, în caz contrar ar fi putut să-și piardă vocea pentru totdeauna. Shakirei i s-a făcut o intervenție chirurgicală, și toate turneele au fost suspendate până în luna august a anului 2018. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78536605834961