Martie 21, 2017
Vezi cum e să petreci o zi la Medazur Med Spa!
Echipele AQUARELLE și Medazur Med Spa sunt convinse de faptul că o femeie adevărată e o femeie răsfățată! În plus, întotdeauna se țin de promisiunile pe care le fac. Astfel, cea făcută cu prilejul sărbătorii de 8 martie, de a oferi un spa-certificat „O zi la Medazur Med Spa”, a fost realizată recent. Alina Iarovoi, norocoasa câștigătoare a certificatului, a petrecut o zi de neuitat într-un colț de paradis, situat în inima Chișinăului, totodată, într-o atmosferă care nu poate lăsa indiferentă nicio femeie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Medazur Med Spa a fost creat în 2002 și până în prezent este unicul centru spa medical din Moldova. Acesta găzduiește aproximativ 50 de angajați, fiecare dintre ei– specialiști calificați, cu un nivel european de pregătire în domeniu. Cei peste 1000 de metri pătrați ai centrului sunt destinați frumuseții și sănătății Dumneavoastră!

Specialiștii Medazur Med Spa i-au pregătit Alinei un program încărcat. Pentru a avea suficientă energie pe parcursul zile, ziua a început cu un antrenament individual de Pilates, într-un studio special amenajat, după care a început răsfățul!

Se spune că frumusețea unei femei începe de la sănătatea tenului. De aceea, mai întâi, la muncă a purces cosmetologul. Alinei i s-a făcut o procedură facială în care se utilizează numai substanțe bio austriece – Vinoble. Procedura presupune obținerea unui ten proaspăt cât ai zice pește! Miraculosul extract din sâmburi de struguri protejează, hidratează și hrănește pielea feței, făcând-o sesizabil mai netedă. Moleculele extractului de sâmburi de struguri și cel al extractului de nuci curăță grijuliu, iar ulterior se aplică o mască potrivită tipului tenului. Efectul 3D nu se lasă mult așteptat – fața radiază!

Plăcerea supremă, cu siguranță, este un masaj făcut de mâinile unui profesionist. În special de cele ale unui spa-terapeut din Thailanda. Specialiștii thailandezi sunt vestiți prin măiestria lor de a stimula punctele-cheie ale corpului și de a avea un contact fizic deosebit cu beneficiarii. Masajul „Vinoble Balance”, de care a beneficiat Alina, este unul relaxant, plăcerea fiind subliniată de utilizarea uleiurilor eterice și de „prelucrarea” fiecărui mușchi al corpului. Acest masaj de clasa premium a luat trofeul la Health & Spa Award 2009.

Peeling-urilor le revine un rol important în curele de îngrijire ale corpului. Ele exfoliază stratul superior al pielii, astfel, soluțiile hrănitoare utilizate pătrund în adâncul dermei și-și fac misiunea. Alinei i s-a făcut „Vinoble Reinigent” - peeling cu sare, sâmburi de struguri și ulei din acestea, presat la rece. Sala pentru aceste proceduri o simți ruptă din realitate. Lumânări, vase cu apă și flori naturale, lumină potrivită – totul pentru a te simți deosebită!

Următoarea etapă a fost spa-manichiura, completată de masajul mâinilor și unghiilor, dar și pedichiura făcută cu ajutorul unicului aparat german din Moldova, destinat acestei proceduri – Gerlah. Nu ezitați să mergeți la specialiști! Mâinile și picioarele perfect îngrijite vor fi o amintire de lungă durată despre ziua-n care v-ați simțit regină.

Medazur Med Spa mai are o regulă de aur – clientele lor nu ies din centru nearanjate. La final, tânăra a nimerit pe mâinile stilistului care i-a făcut coafură și un make-up ușor. Toate pentru a satisface necesitatea femeii de a arăta perfect întotdeauna!

La finalul zilei magice, Alina Iarovoi, norocoasa câștigătoare a certificatului, ne-a destăinuit emoțiile și impresiile sale:

„A fost extraordinar – o zi din poveste, aș putea zice! Toate procedurile au fost pentru mine surprize care veneau una după alta. Dacă ar fi să subliniez una dintre ele ca fiind mai reușită decât alta – ar fi imposibil. Sunt foarte plăcut impresionată de atenția și grija specialiștilor Medazur Med Spa. Aceștia sunt cu adevărat calificați și grijulii, asta simțindu-se în tot ce fac, în atitudinea lor per general. În plus, atmosfera de aici este extraordinară! Elementele mici ale anturajului desăvârșesc tabloul cel mare! Sunt pentru prima dată aici și regret că nu am mai fost. Procedurile de care am avut norocul să beneficiez sunt absolut necesare oricărei femei, de aceea vreau să îndemn toate femeile să se răsfețe uneori, în pofida circumstanțelor care le împiedică. Medazur Med Spa și revista AQUARELLE au reușit să-mi creeze o adevărată sărbătoare a corpului și sufletului. Pentru asta le mulțumesc!”, ne-a spus entuziasmată Alina Iarovoi.

Nu ezitați să participați la toate tombolele și activitățile organizate de Prima Revistă Pentru Femei din Moldova AQUARELLE și partenerii noștri! Se-ntâmplă să transformă visele în realitate.

Medazur Med Spa vă așteaptă pentru a vă oferi o doză de răsfăț:

mun. Chișinău

Str. 31 August 1989, 46

Telefon: +373 22 89 89 89



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65363574028015