Februarie 06, 2017
Vezi care este secretul celui mai frumos cuplu de la Hollywood!
Titlul celui mai frumos şi mai magnific cuplu de la Hollywood îi aparține lui Will şi Jada Smith. Will Smith şi soţia lui, Jada, sunt consideraţi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Cei doi formează o familie frumoasă şi reuşesc să atragă atenţia publicului de fiecare dată când apar împreună. AQUARELLE îți prezintă câteva din secretele minunatei familii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Familie cu adevărat talentată

Jada Pinkett Smith și-a desfășurat activitatea în mai multe domenii: actriță în cinematografie, interpretă, model, compozitoare și business woman. În cariera cinematografică se regăsesc roluri în filme precum: ”The nutty professor”, ”The matrix Reloaded”, ”The matrix Revolutions” și francize ca ”Madagascar”.

Will Smith devenise vestit după debutul său în calitate de raper, cu pseudonimul ”The Fresh Prince”, cât și în calitate de actor de cinema. Rolurile sale au fost, nu doar odată, nominalizate la Oscar. Printre cele mai cunoscute sunt: ”Men in Black”, ” Independence Day”, ”The Pursuit of Happyness” și altele.

Cuplul Smith este împreună de 13 ani și au doi copii: Jaden, în vârsta de 18 ani, și Willow, în vârstă de 16 ani, ambii fiind talentați și activând ca actori, interpreți și dansatori.

Sexul în locuri noi

Jada a dezvăluit secretul căsnicii lor fericite. Pentru a păstra  sentimentele vii, ei recurg la sexul în locuri publice. După spusele soției, imaginația lui Will Smith nu are limite. Actrița sfătuiește: "Faceți orice pentru a păstra pasiunea vie- în baie, în casa pentru oaspeți, în casa prietenilor, la o petrecere sau chiar la birou. Poți să te prefaci că ești secretara lui și să iți lași imaginația să preia controlul". De asemenea, în presă circulau zvonuri că soții ar fi adepții swing-ului.

Rețeta fericirii

Starul din ”Men in Black” a menționat că rețeta fericirii, în viziunea sa, este consilierea individuală la psiholog. „Astfel faci ca o relație să funcționeze”. Ceea ce îi oferă căsniciei o armonie este buna dispozițe și umorul cu care este înzestrat cuplul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.7590041160583