Ianuarie 12, 2018
Vezi alături de cine a fost surprinsă Andreea Raicu în vacanța exotică
Andreea Raicu, a plecat în vacanța de iarnă într-o destinație exotică, departe de România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta din România, cunoscută ca o personalitate din lumea televiziunii, Andreea Raicu, își petrece vacanța de iarnă în țările calde. Vedeta își împrăștie sentimentele sale de fericire, și momentele inedite din vacanță pe site-urile de socializare.

 

O vacanță de vis în Thailanda, unde nu există frig și glod, și munca cea de toate zilele. Andreea Raicu e plină de emoții pozitive, nu renunță în vacanță nici la scris și nici la lectură. 

 

 

"Sunt îndrăgostită de ocean. Ador să îl privesc și să îl simt. Aș putea să stau lângă el ore întregi pentru că, atunci timpul nu mai există. Valurile lui îmi șterg grijile și orice greutate de pe suflet, mă fac să uit de toți și de toate, sunetul lui mă relaxează total, iar forța lui îmi dă putere. Pur și simplu mă hipnotizeză și pentru asta îl iubesc". - a scris Andreea Raicu pe pagina sa oficială de Instagram.

 

 

Dar, surpriza cea mai mare este că, vedeta s-a întâlnit într-un alt capăt de lume cu Laura Cosoi, care, tocmai a făcut public anunțul că este însărcinată. Andreea își petrece de minune timpul departe de casă, împreună cu Laura, simțindu-se ca în paradis. N-au ezitat ocazia de a-și plasa pe Instagram poze împreună. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2130107879639