Iunie 08, 2017
Valentina Pânzari – moldoveanca despre deschiderea „VIP LASHES BOUTIQUE”
Un profesionist adevărat își demonstrează măiestria chiar și peste hotare. Valentina Pînzari din Edineț una din cei mai întrebați masteri în alungirea genelor și a deschis afacerea sa în Italia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Profesionalism de nivel mondial

Valentina Pînzari, profesionalist cu stagiu de cinci ani în alungirea și laminarea genelor, locuiește acum în Italia. Concetățeanca noastră este lashmaker calificat, câștigătoare a concursurilor internaționale, profesor la academia Imperial Lasher & Brows by Olga Sharipova din România.

Aproximativ un an în urmă, Valentina a decis să-și deschidă propria afacere. Vip Lashes Boutique a devenit un local unical în centrul orașului Torino. Aici poți profita de cele mai avansate servicii de alungire și laminare calitativă a genelor și să-ți faci make-up permanent de la Tatiana Ivanov care vine în Italia odată în câteva luni pentru a presta servicii clienților Vip Lashes Boutique.

Dacă „genele de la Valentina Pînzari” pot fi făcute doar în Italia atunci pentru un make-up permanent calitativ nu e nevoie să părăsești Chișinăul. Tatiana propune serviciile sale într-un centru comercial din capitală.

...

Citește continuare în revista AQUARELLE iunie 2017!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6407954692841