Ianuarie 12, 2018
Vacanța de iarnă a vedetelor autohtone. Partea a doua
E început de an și e timpul vacanțelor de iarnă. Vedetele autohtone se odihnesc și ele, pledând pentru odihna activă de la shi, vizita orașelor de vis din Europa, sau, chiar odihnindu-se în țările calde.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața de operă, Olga Busuioc, a plecat în Shanghai unde are de susținut câteva concerte. Soția lui Igor Stribițchi, solistul trupei Acord, va interpreta pe scenele din Shanghai celebrul rol din opera lui Giacomo Puccini, Turandot. Chiar dacă acolo nu funcționează cardurile în hiper-marketuri, și e foarte dificil să poți intra pe facebook, chiar dacă nu vorbesc decât chineza, cântăreața de operă afirmă că îi place Shanghaiul. Îi place că orașul este foarte avansat și dezvoltat, deși are și el minusurile lui. 

 

Fotografia postată de Olga Busuioc.

 

Modelul basarabean Anastasia Fotachi a plecat în vacanța de iarnă, în cel mai romantic oraș din Europa. Este pentru a treia oară când Anastasia vizitează orașul dragostei. Modelul a venit aici nu cu scopul de a se odihni, ci pentru a participa într-un proiect, despe care nu a spus prea multe detalii. Dar, e bine că Anastasia combină odihna cu utilul.

 

 

Valeria Pașa, își petrece vacanța de iarnă în Cehia. Interpreta a ales să viziteze "orașul cu poduri" și cu acoperișuri roșii, în această vacanță. A făcut o decizie superbă, pentru că, se spune că orașul Praga merită vizitat anume în sezonul rece.

 

Fotografia postată de Valeria Pașa.

Fotografia postată de Valeria Pașa.

 

Olia Tira n-a plecat departe de casă. Interpreta a decis să rămână la Chișinău împreună cu nepoțica ei, care i-a făcut o vizită artistei de la noi. Astfel, Olia Tira a bucurat-o pe micuță, vizitând împreună locurile frumoase din Moldova. De asemenea, împreună cu nepoata și cu părinții acesteia, Tira a fost acolo unde se mănâncă bine, și unde se ascultă muzică tradițională.

 

Fotografia postată de Olia Lia.

Fotografia postată de Olia Lia.

 

Tânăra interpretă Ecaterina Cojocaru își petrece vacanța de iarnă în România. Ecaterina adoră să schieze, de aceea a ales să-și petreacă vacanța de iarnă activ.

 

 

Ionel Istrati și Adrian Ursu au plecat într-un turneul special în Statele Unite ale Americii. Cei doi bucură moldovenii de peste ocean. Au concerte în 7 orașe din SUA, călătorind dintr-un colț al Americii în altul. Moldovenii plecați de parte de casă sunt extrem de fericiți, și se bucură că interpreții noștri le-au făcut un asemenea cadou minunat de sărbătorile de iarnă. Chicago, Texas, New York, băieții au făcut furor cu concertele lor. Ei cântă piesele ce le aparțin, dar și muzică populară, muzică pop, și muzică în limba rusă. Basarabenii sunt încântați de turneul interpreților, și-i mulțumesc din suflet lui Adrian Ursu și Ionel Istrati. 

 

 

Irina Negară a plecat și ea în Statele Unite ale Americii, împreună cu soțul său, Adrian Ursu. Și nu a ratat ocazia de a-și împărtăși emoțiile pozitive din Chicago, cu noi, cu toți. 

 

 

Lidia Isac a plecat la schi. Ea nu divulgă secretul unde anume își petrece vacanța, dar în poze, Lidia pare încântată și entuziasmată. Vedem peisaje care îţi taie răsuflarea, artista distrându-se pe pârtiile dintr-o stagiune chochetă. Interpretei îi stă de minune în costumul de schi.

 

 

Fotografia postată de Lidia Isac.

 

Actrița de la Teatrul Geneza Art, Daniela Burlaca se odihnește pe o plajă misterioasă . Pozele în care apare actrița sunt alb negru, deși, suntem siguri că Daniela se simte de minune pe plaja din în noua destinație pe care o vizitează. 

 

Fotografia postată de Burlaca Daniela.

Fotografia postată de Burlaca Daniela.

 

Bloggerul și fotograful Marianna Petrenko, și-a început anul cu ghinion. Chiar dacă iarna se începuse frumos, Marianna împreună cu cei patru copii ai săi, a scris scrisori Moșului, au împodobit pomul de Crăciun și au decorat întreaga casă. Totuși, s-a întâmplat o nenorocire. Mergând prin casă, tânăra mămică s-a împiedicat de lego-urile copiilor, și și-a fracturat piciorul. Acum bloggerița își vindecă durerea. 

 

The best gifts are not things

 

Interpreta Tatiana Heghea își petrece vacanța de iarnă acasă împreună cu familia sa. Cântăreața a anunțat de curând că este însărcinată, și a mai rămas foarte puțin timp până când va apărea pe lume copilașul său. Tatiana Heghea apare în poze, alături de fetița sa, Regina Raluca, care așteaptă cu nerăbdare apariția pe lume a bebelușului.

 

 

Interpreta de muzică populară, Adriana Ochișanu a plecat la Paris, în vacanța de iarnă. Acolo a vizitat cele mai cunoscute și frumoase locuri, și nu a ratat șansa de a distribui poze pe pagina sa. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2018570899963