Iunie 14, 2017
Localul administrat de soții Manciu - amendat și de vânzare?
Deși s-a lansat recent, un club/karaoke fițos din Chișinău a ajuns de vânzare pe un site de anunțuri! Localul despre care s-a scris în presă precum că ar fi administrat de soții Manciu, e plin de nereguli, iar polițiștii au inițiat percheziții într-o seară chiar în timp ce zeci de persoane se distrau acolo.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

UPDATE: Olga Manciu neagă toate zvonurile și susține că actele lor sunt în regulă. 

„NU ESTE ADEVĂRAT! Nu se vinde nimic! La noi actele sunt în regulă! Și poliția asta poate confirma! ... Noi iubim locul pentru care am muncit extrem de mult, și pur și simplu așa nu îl vom da la nimeni! Iar cei pe care noi îi încurcăm, să fie sănătoși!” - a scris Olga pe contul său de Facebook. 

 

Capitala țării noastre e plină de cluburi de noapte, așa că unele au ajuns să se vândă pe site-urile de anunțuri. Este și cazul unui club de fițe din sectorul Râșcani al capitalei, care s-a lansat luna precedentă, însă deja cu multe nereguli și, cel mai grav, în vizorul polițiștilor.

Localul este amenajat în stil minimalist, iar proprietarul lui actual cere 112.000 de euro pe el (adică aprox. 2 milioane 300 mii lei). Oferă, în schimb un club de 440 de metri pătrați, dotat cu toate cele necesare pentru desfășurarea activității. Aceste utilități vin însă la pachet și cu o mulțime de încălcări depistate de polițiști, în urma unei descinderi.

Administratorii clubului se pare că ar putea avea probleme mari cu legea, odată ce nu au putut prezenta polițiștilor, în timpul perchețiziilor, actele privind constituirea întreprinderii, autorizația de funcționare, registrul mașinii de casă și control, dar și actele ce demonstrează proveniența produselor expuse spre vânzare.

Clubul riscă să nu-și mai găsească un cumpărător, și chiar să fie închis timp de un an, iar proprietarii acestuia ar putea plăti amendă de aproximativ 50.000 de lei pentru încălcările enumerate mai sus.

Cu toate acestea, Olga Manciu neagă toate zvonurile și susține că actele lor sunt în regulă. 

„NU ESTE ADEVĂRAT! Nu se vinde nimic! La noi actele sunt în regulă! Și poliția asta poate confirma! ... Noi iubim locul pentru care am muncit extrem de mult, și pur și simplu așa nu îl vom da la nimeni! Iar cei pe care noi îi încurcăm, să fie sănătoși!” - a scis Olga pe contul său de Facebook. 

 

,

 

sursa: kankan.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87736105918884