Octombrie 26, 2016
Un bărbat a divorțat îndată după nuntă din cauza dependenței soției sale de rețelele de socializare
O căsătorie recent înregistrată în Arabia Saudită a durat doar două ore. Vina este a soției care încerca să împărtășească fericirea ei pe rețelele de socializare, aceasta a publicând câteva poze de nuntă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndată ce mirele a înțeles că soția lui a trimis câteva poze prietenelor ei, a cerut divorțul. Mirii s-au înțeles ca niciunul dintre ei să nu trimită nimănui poze de la ceremonie.

«Ei doi s-au înțeles din start că nu vor folosi rețelele de socializare în ziua nunții», a afirmat fratele miresei.

S-a dovedit că acest punct se regăsea și în condițiile contractului conjugal al tinerilor, dar nimeni nu s-a așteptat ca mirele să fie atât de principial. După spusele fratelui miresei, toți erau șocați de hotărârea mirelui de a divorța la doar două ore după căsătorie.

Incidentul a creat un scandal între familii. Familia miresei susținea că hotărârea pe care au luat-o mirele și mireasa nu era una cinstită, iar familia mirelui, din contra, spunea că acesta este dreptul lui.

Mai devreme, tot în Arabia Saudită, s-a întâmplat un lucru asemănător: soțul a divorțat de soția lui la doar câteva ore de la înscrierea căsătoriei deoarece aceasta trimetea mesaje prietenilor ei în loc să-și facă datoria conjugală din noaptea nunții, ceea ce l-a enervat pe mire și a doua zi a depus cererea pentru divorț.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62662863731384