Aprilie 19, 2017
Top patru vedete din Moldova care s-au reprofilat
Vedetele își descoperă noi talente și debutează în domenii diferite de cele pe care le profesează. Află despre cine este vorba mai jos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Doina Stratan – fosta prezentatoare TV a decis să facă design vestimentar.

„Eu întotdeauna am fost de părerea că pentru a face un lucru bine și cu mult profesionalism este nevoie de multă străduință, suflet și timp. Desigur, televiziunea m-a ajutat să îmi extind sfera de clienți și să gust din ceea ce înseamnă punctualitate, dăruință și cum trebuie corect  să te auto-propui pentru a fi ascultat, apreciat și înțeles. Însă mai târziu am realizat că mica mea afacere îmi ia mult timp, studiile la fel, și am ajuns în situația în care trebuia să decid. Am ales în continuare design,  fixându-mă doar pe această sferă. Părinții și cei din familie au reacționat oarecum nu tocmai pro pentru că ei mă voiau acolo, mereu pe sticlă, însă cu timpul au acceptat și au înțeles ceea ce îmi doresc și am trecut peste această etapă. Însă pot mărturisi că uneori îmi este dor de tot ce mă înconjura acolo”.

 

 

2. Tatiana Spînu – recent interpreta și-a lansat prima sa carte — „Parfumul scrisorii tale”.

„Nu am decis nimic, doar am scris și de aici a apărut și cartea. Familia mea a avut mereu încredere în mine și aceasta mi-a dat tot timpul putere. Nu m-am așteptat ca toți să ma susțină, cei care mă înconjoară sunt mândri și fericiți de mine”.

 

 

3. Cristina Gheiceanu – prezentatoarea TV a decis să emigreze în Elveția, unde și-a lansat un blog de modă.

„ Pasiunea mea pentru modă și frumusețe există de foarte mult timp. Am înțeles că am un cuvânt de spus în acest domeniu, când colegele de facultate, de birou ori prietene mă rugau să le dau sfaturi. Doar că, până nu demult, fricile mele erau mai mari decât pasiunea mea. Credeam că, dacă vorbesc oamenilor despre politică, probleme sociale și în același timp scriu despre modă și frumusețe, voi fi privită „altfel". Deși, probabil, ar fi trebuit demult să năruim acest stereotip. Părinții, prietenii m-au susținut, deși nu înțelegeau cu ce se mănâncă munca pe care mi-o aleg. Atât timp cât ceea ce am ales mă face fericită, asta ii face și pe ei. Eu însă, pot sa declar răspicat că acum sunt fericită”.

 

 

4. Daniela Burlac prezentatoarea Tv a decis să facă PR unui restaurant de fițe din capitală.

„Mereu am avut mai multe proiecte, iar activități în domeniul PR le am din 2009. Am activat la mai multe reviste și agenții de publicitate. Aici, unde activez acum mai am două proiecte și părăsesc echipa pentru că toate colaborările au fost stabilite. Rudele mă așteaptă la ecrane, iar prietenii nu au dat mare importanță fenomenului”.

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70598769187927