Mai 16, 2017
Top 5 diete economicoase și eficiente
„Dieta” este, probabil, unul dintre cele mai rostite cuvinte de către femeile din întreaga lume. Cine nu își dorește să arate bine, să fie slabă, tonifiată și frumoasă?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dar câteodată unele dintre ele sunt atât de scumpe, încât parcă ne vine să renunțăm la pătrățele și să le înlocuim pe colăceii obținuți din mâncarea nesănătoasă. Trebuie să știi că în cazul dietelor, teoria „mai scump este mai bun” nu se aplică.

Am făcut, așadar, un TOP al celor mai ieftine, dar eficiente, diete cunoscute până acum!

Dieta cu sucuri - deși pare un sinonim al „foamei”, dieta cu sucuri nu este atât de groaznică cum sună. Constă în consumarea a 6 mese pe zi, din două în două ore. Acestea conțin 4 sucuri, o salată la prânz și o supă seara. Nu numai că te scapă de kilogramele în plus, dar te ajută să te detoxifici. Iar faptul că se bazează doar pe consumul de fructe și legume, o face să fie una dintre cele mai accesibile diete de până acum!

 

Dieta Japoneză - la fel ca și în cazul dietei cu sucuri, Dieta Japoneză se bazează în general pe consumul de legume și fructe și, ocazional, consumul de pește. Promite să te ajute să dai jos 3 kilograme în doar 3 zile, ceea ce o face nu numai accesibilă ca preț, dar și eficientă!

 

Dieta cu mere - deși pare a fi un regim drastic, cura de slăbire cu mere este ușor de urmat și, pe lângă faptul că te ajută să obții o siluetă de invidiat, are și numeroase efecte benefice pentru întregul organism. Te-ai prins deja, consumul a cât mai multor mere per zi, alături de puțină brânză cu un conținut scăzut în grăsimi, carne slabă și apă este ieftin și benefic, din punct de vedere al sănătății. Dieta cu mere promite să te scape nu doar de kilograme, ci și de toxine!

 

Dieta cu fructe și legume - promite să te scape de kilogramele nedorite, să-ți îmbunătățească digestia și să-ți accelereze rata metabolismului. Dieta cu fructe și legume mărește procesul de absorbție al nutrienților de către tractul gastrointestinal, având ca rezultat un ritm mai mare al metabolismului. În sezon, consumul exclusiv de fructe și legume nu numai că este ieftin, dar ajută și la detoxifierea organismului, lăsându-te suplă și sănătoasă!

 

Dieta de post - Dieta de post promite să te scape de 3 kilograme în doar șapte zile! Și nu, nu trebuie să fie Paștele sau Crăciunul ca să o urmezi. Consumul exclusiv de alimente vegetale este ieftin, sănătos și eficient atunci când vine vorba de slăbire!

Succes...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67984700202942