Octombrie 04, 2017
Top 8 cele mai mari greșeli care îți afectează forma sânilor!
Zona decolteului este foarte delicată, tocmai de aceea, nu ar trebui să uităm de ea atunci când ne îngrijim fața.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În viața de zi cu zi uităm adesea de faptul că și decolteul trebuie demachiat, nu doar fața, pentru că aici pielea este mai sensibilă și este primul semn care trădează vârsta cuiva. Îți prezentăm în continuare cele mai întâlnite 8 greșeli pe care le fac femeile care vor să aibă un piept frumos.

1. Mărimea greșită la sutien

În mod surprinzător, doar 25% dintre femei poartă sutienul potrivit, restul aleg numere mai mici sau mai mari, astfel încât pieptul, care nu primește susținerea adecvată, își pierde forma naturală sau cel care este prea strâns are parte de vase de sânge strâmtorate și vascularizarea nu se mai face în mod corect.


2. Pensatul părului

Pielea de pe sâni este delicată și sensibilă la pensat, așa că este mai bine să îndepărtezi firele de păr nedorite prin metode mai puțin dureroase și mai ușoare. 

3. Ciupiturile

Se pare că unele femeie adoră să fie ciupite sau trase de sâni, dar acest lucru nu se face fără repercursiuni. Efectul acestor acțiuni este asemănător cu cel al purtării de lenjerie prea strâmtă. 

4. Piercing

Orice piercing este un posibil risc de inflamații, cu atât mai mult cel al sânilor, pentru că ganglionii limfatici sunt foarte aproape. Un alt dezavantaj al acestei practici este faptul că nu mai poți purta haine pe corp, decât dacă vrei să ți se vadă piercingurile.



5. Jogging-ul fără bustieră sport

Gravitația își va face simțită prezența imediat și pieptul va începe să zburde, devenind, într-un final, dureros. Alergatul fără echipament sportiv adecvat duce la deformarea sânilor.



6. Dormitul pe burtă

Dacă dormi pe burtă, sânii tăi nu vor deveni mai mici, dar în timp, își vor schimba forma. Dacă vrei să dormi pe burtă fără a-ți afecta bustul, atunci pune o pernă sau o pătură sub tine.



7. Nu folosesc creme

Zona decolteului ar trebui hidratată și protejată de soare, pentru că zona de aici este foarte sensibilă și își pierde repede elasticitatea.

8. Operațiile estetice


Unele femei sunt încântate doar de forma și mărimea unuia dintre sâni, fără să știe că de fapt dimensiunile sensibil diferite sunt normale și chiar sănătoase. Acesta este un motiv insuficient pentru a recurge la chirurgia estetică, care afectează oricum și țesuturile sănătoase din jur.

Sursa: feminis.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68958640098572