Noiembrie 07, 2017
Top 5 tipuri de colanți pentru toamna 2017
În sezonul toamnă/iarnă 2017-2018 sunt actuali o serie largă de colanții feminini. Colanții niciodată nu ies din modă. În acest sezon se poartă ciorapi feminini - plase deschise, colanți cu elemente decorative, colanți cu ilustrații floristice, și, de asemenea colanții cu efectul ombre.  Hai să vedem care sunt aceștia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Colanții cu plasă neagră, ai senzația că niciodată nu ies din modă. Arată extravagant, arată sexi și elegant. Femeile în toamna-iarna 2018 optează pentru acest tip de colanți.

Imprimeurile florale sunt actuale în toamna acestui an. Pentru ca toamna să nu mai fie un sezon lipsit de culoare, imprimeurile florale de pe ciorapii feminini, vor readuce veselia și vor dispersa tristețea tomnatică. 

Efectul ombre care a apărut inițial în arta coafurii, deja s-a transfigurat pe picioare. Au apărut colanții cu efect ombre, care sunt extrem de actuali în sezonul rece din anul acesta. Ei se poartă cu rochii scurte sau cu fuste de piele, și arată foarte deosebit. Dacă te încumeți să atragi atenția asupra picioarelor tale senzuale, ai fi putut opta pentru colanții cu efect ombre. 

Citatul tău preferat, sau versul dintr-un cântec care te reprezintă, s-ar putea să fie scris pe piciorul tău. Mai nou, se poartă colanți cu imprimeuri de versuri, și fetelor le plac acești colanți la nebunie. Este trendul anului 2018.

Dacă îți este frică  zi de zi să porți colanți cu plasă neagră, pentru ca să nu arăți vulgar, atunci, designerii s-au gândit să te răsfețe cu ceva inedit. Este vorba despre colanții cu plasă - decorativi. Ei arată elegant și neobișnuit. De asemenea, acest tip de colanți îi poți purta la evenimente importante din viața ta. Tot mai multe fete optează pentru astfel de colanți deosebiți pentru ziua nunții lor.  

Tu pe care îi vei alege? 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5872175693512