August 31, 2016
TOP 5 aplicații pentru părinți

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

''CLUBUL TINERILOR MAMICI''
Este o informație utilă pentru cei care au un bebeluș și pentru cei care plănuiesc să devină părinți. Poți să comunici, să împărtășești cu sfaturile sau să-ți salvezi materialele video și foto.

Kaspersky – Safe Kids
Soluția multiplatformă Kaspersky Safe Kids a fost creată pentru a te ajuta să ai grijă de copilul tău, nu doar în viața reală, ci și în cea virtuală. Kaspersky Safe Kids este un produs freemium: cele mai multe dintre funcționalitățile sale sunt oferite gratuit, iar cele premium sunt disponibile contra cost.

KIDREAD
După instalarea aplicației pe gadget-ul de care se folosește copilul, toate programele pe care le deschide se vor împărți în 3 categorii: divertisment, educație, neutru.

 

TOCA BAND
Лучший способ отвлечь ребенка на полчасика – подборка веселых интерактивных игр. Тут можно готовить еду, сочинять музыку, рисовать, играть в парикмахера и др.
Este cea mai ușoară cale de a ține ocupat copilul timp de jumătate de oră - o selecție de jocuri interactive. Aici copilul poate găti mâncare, să alcătuiască melodii, să facă coafuri ș.a.m.d.

Lullaby
Este o aplicație perfectă pentru părinții a căror copii nu le place să se culce și solicită piese de leagăn. O întreagă bibliotecă de melodii frumoase și sunete ale naturii poți găsi aici. Se poate de pornit timer-ul și muzica se va opri singură când copilul va adormi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0968341827393