Ianuarie 09, 2018
Top 5 pălării ale ducesei de Cambridge, Kate Middleton
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton împlinește astăzi vârsta de 36 de ani. Iar cu acest prilej, noi am hotărât să facem un top cu cele mai deosebite și stilate pălărioare ale ducesei pe care le-a purtat la evenimentele din anul 2017. Să vedem care sunt acestea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Middleton Decorative Hat

Această pălărie de culoarea neagră, Kate Middleton a purtat-o la ceremonia Remembrance Sunday, din Londra, care a avut loc pe 12 noiembrie 2017. Este o ceremonie care se desfășoară anual la Londra, unde sunt comemorate toate persoanele care au decedat în urma războiului. 

 

Kate Middleton Decorative Hat

Culorile contrastează, și următoarea pălărie care a intrat în top, pe care a purtat-o Kate, este cea pe care a ales-o pentru o ceremonie de comemorare din Belgia, care a avut loc în această vară, pe 31 iulie 2017. 

 

Kate Middleton Decorative Hat

La același eveniment, a doua zi, ducesa a ales să poarte o pălărie care i-a lustruit aspectul fără cusur, o pălărie de culoarea albă, de la brand-ul Lock & Co, unul din cele mai preferate brand-uri ale ducesei. 

 

Kate Middleton Decorative Hat

Pălăria de culoarea roz, de la brand-ul Jane Taylor, ducesa de Cambrige a purtat-o la evenimentul Trooping the Colour, ceremonie importantă din Marea Britanie, care este desfășurată în fiecare an, la Londra, și la care, participă anual familia Regală. Trooping the Colour, este o ceremonie efectuată de regimentele armatelor britanice. 

 

Kate Middleton Decorative Hat

Tot pentru culoarea albă a pledat Kate Middleton pentru prima zi la competițiile -  Royal Ascot 2017. 

 

Kate Middleton Fur Hat

În ziua de Crăciun, 25 decembrie 2017, ducesa a purtat o pălărie stilată de culoarea neagră din blană naturală, în timp ce se ducea la slujba consacrată Nașterii Domnului. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76171445846558