Septembrie 05, 2019
Top 5 lucruri mai puțin știute despre Freddie Mercury
Astăzi, 5 septembrie, se împlinesc 73 de ani de la nașterea legendarului Freddy Mercury. Solistul trupei Queen, pe lângă talentul cu care a fost înzestrat, puterea de a atinge milioane de oameni cu versurile sale și dorința de a fi din ce în ce mai bun, avea și părți mai puțin știute, personale și profesionale, pe care nu orice le știe. Ve propunem Top 5 lucruri mai puțin știute despre Freddie Mercury.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Nu îi plăcea să se plimbe cu bicicleta „Avea o bicicletă, dar nu-i plăcea să meargă cu ea. De fapt, prefera să fie plimbat cu Rolls Royce-ul”, a povestit chitaristul Brian May.

2. Teama de „Bohemian Rhapsody”. Mercury nu se considera un pianist bun. Mereu avea emoţii atunci când trebuia să interpreteze „Bohemian Rhapsody” în concerte, pentru că îi era frică că va greşi partea de pian a piesei. Mai târziu, acesta va folosi din ce în ce mai rar pianul, pentru a se bucura de mobilitate , dansând şi alergând pe scenă.

 

Картинки по запросу freddie mercury piano solo

 

3. A realizat logo-ul Queen. Freddie Mercury este responsabil pentru crearea logo-ului trupei Queen , folosind zodiile membrilor: doi Lei, un Rac şi o Fecioară.

 

 

Inspirația venea pe neașteptate. Versurile pentru „Life Is Real” au fost scrise în timpul unui zbor spre New York, deasupra Atlanticului.

 

Un mare iubitor de pisici, Mercury iubea pisicile, la un moment dat având chiar zece. Cântărețul iubea pisicile atât de mult încât în timpul turneelor, suna acasă în mod regulat pentru a vorbi cu ele.

 

 

Freddie avea frecvent crize de furie, și se liniștea cu vodka. Artistul se „pregatea” de concert cu mai multe pahare de vodka și fumuri de țigară. Apoi ieșea val-vârtej pe scenă.

 

Freddie Mercury a murit la 24 noiembrie 1991 din cauza unei pneumonii cauzate de SIDA.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82895994186401