Februarie 23, 2017
Top 5 idei de cadouri originale pentru miri
Celebrarea căsătoriei este un eveniment deosebit care creează emoții pe măsură atât mirilor, cât și nuntașilor. Dacă ai fost invitat la o nuntă importantă pentru tine și ai vrea să-i surprinzi pe cei care-și unesc destinul prin ceva inedit și memorabil, atunci AQUARELLE îți vine în ajutor cu cinci sugestii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O foaie turistică peste hotare

Nimic nu poate fi mai romantic și totodată mai intrigant pentru cei doi miri decât o escapdă memorabilă peste hotarele țării, în care cei doi să uite un pic de stresul de la nuntă și de rutină. Acest mini-voyage va fi cu siguranță un cadou memorabil și plăcut. Poate fi chiar călătoria în care tinerii însurăței își vor petrece luna de miere.

Cină romantică și deosebită la restaurant

Să organizezi o cină romantică într-o atmosferă surprinzător de plăcută și memorabilă pentru cei doi însurăței reprezintă o adevărată artă. Ai putea organiza această cină pe vârful unei clădiri înalte sau pe plaja mării. Lumânările parfumate, luminițele, petalele de trandafir, vinul de calitate, muzica la chitară sau jazz vor adăugă farmec decorului.

Câteva zile de răsfăț la un Spa Salon

E de ajuns și o singură zi la un Salon Spa pentru tinerii însurăței, pentru ca ei să se detașeze complet de realitate și să trăiască mai intens emoțiile împreună. Masaj relaxant, împachetare și exfoliere… Toate acestea, însoțite de muzică, arome, decor, lumină și culoare, vor crea o atmosferă deosebită. Cu siguranță, va fi un cadou pe măsură de care vor fi foarte mulțumiți.

Abonament la un club fitness

Un astfel de abonament îi va face să petreacă mai mult timp împreună, să se simtă mereu în formă și să se placă și mai mult unul pe celălat. Ar fi indicat să le dăruiești abonamente pentru locurile pe care știi sigur că le frecventează: sala de fitness, piscină, bowling club etc. La fel, trebuie să iai în considerare ora și disponibilitatea mirilor pentru aceste activități.

Echipamente pentru munte

Este un cadou minunat pentru mirii cărora le plac călătoriile și și odihna la munte. Pentru cei care sunt însă mai reticenți, e o provocare de a încerca ceva nou. Le poți oferi echipamente pentru munte și camping, cum ar fi: cortul, rucsacurile, sacii de dormit. Cireașa de pe tort al acestei surprize ar fi un aparat foto însoțit de un colaj cu poze faine. Astfel, ieșirea în natură va fi mult mai distractivă, iar momentele frumoase- imortalizate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0069491863251