Martie 13, 2017
Top 5 cele mai vestite piese by Carla`s Dreams!
Muzica băieților de la Carla`s Dreams este o lume în care toate emoțiile sunt trăite la maxim. Ea ne-a răsfățat și ne-a desfătat auzul, iar piesele lor ne dau aripi deja de mulți ani. Dimineața ne trezim cu muzica lor care ne aduce buna dispoziție pentru toată ziua. AQUARELLE îți propune top cinci cele mai vestite piese by Carla`s Dreams.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. „Sub pielea mea” devine populară în scurt timp după lansare nu doar în Republica Moldova sau în România, ci și în toată Europa.

2. „Imperfect” a adunat pe Youtube aproximativ 20 milioane de vizualizări doar pe parcursul unei săptămâni de la lansare . Și acum mai este una dintre cele mai ascultate piese ale formației.

3. „Cum ne noi”- o piesă interpretată în duet cu Delia. După lansare devinefoarte rapid un hit și se menține în topurile din România și Moldova luni la rând.

4. „Acele”- încă o piesă care face furori pe piața muzicală. Popularitatea ei a accelerat cu o viteză uimitoare în rândul melomanilor.

5. „Te rog” a cucerit inimile tuturor prin mesajul profund până la lacrimi. Atât piesa, cât și videoclipul sunt capodopere, iar trupa Carla`s Dreams a demonstrat tuturor că posedă un talent inedit.

 

 Iar, „Dragostea din plic” este cea mai recentă piesă care a reușit să ne uimească cu videoclipul său și anume prin imaginele viu colorate și pline de viață.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7989444732666