Februarie 14, 2017
Top 5 cele mai noi cărți
AQUARELLE vă propune să fiți la curent cu ultimele cărți noi din librării. Acum este timpul ca să aflați despre cele mai interesante cărți din acest an, în colecția noastră proaspătă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Karen Wait „Dans pe creasta unui val”

Eva Whalen îl iubește din toată inima pe Mattiew, dar mutându-se după nuntă în casa acestuia, situată pe o insulă, ea înțelege că nu-l cunoaște încă atât de bine pe soțul ei. Eva găsește în una din camera imagini ciudate și concluzionează că autorul acestor desene este o femeie. Totuși cine era aceasta pentru Mattiew?

2. Cristina Novoselțeva „37 de nopți”

Cartea este o revelație, cartea este o clădire de cărți prețioase. Iată de ce „37 de nopți" poate fi  percepută ca un cufăr în care se află comoară ascunsă, care indubitabil ne arată cum trebuie să percepem adevărata literatură.

3. Alexei Ivanov „Tobol. Mulți sunt chemați”

Prizonieri, comercianți, ofițeri, funcționari, condamnați și mulți alții toți împreună, certându-se între ei sau salvându-se unii pe alții, au creat soarta Asiei rusești. Aceste scene dogoritoare Alexei Ivanov le-a pliat într-un roman-peplum „Tobol”. „Tobol. Mulți sunt chemați” este prima parte a romanului.

4. Rita Sheille „Suflete gemene”

Un hotel lăsat, o pompă veche, un clădire sumbră a spitalului de psihiatrie— case fără de viață, care așteaptă oameni morți. Ce le face pe fetele tinere să vină aici noaptea, ca mai apoi să dispară fără urmă? Răspunsuri nu sunt și numai un băiat straniu care afirmă că are două suflete vrea să le spună martorilor despre aceste răpiri.

5. Ketty Golkie „Salvând-o pe Amelia”

Anul 1939. Vară. Raichell Crammer primește un mesaj de la o prietenă din copilărie, de la care află o istorie fascinantă. Femeia îl roagă s-o salveze pe fata ei care nu aude, Amelia. Mama îl roagă în scrisoare so scoată pe Amelia din Germania nazistă, ca să-i ofere copilului o șansă la viitor...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7332706451416