Septembrie 25, 2017
Top 5 cele mai inspirate ținute ale prezentatoarei “Bravo ai Stil”!
Ilinca Vandici este o fashionistă înrăită. Ea reprezintă sursa de insiprație a multor domnișoare care învață cum să te îmbraci grațios și să știi să combini cu gust ținutele vestimentare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra mămică la doar o lună după naștere arată pur și simplu fenomenal. Prezentatoarea show-ului televizat “Bravo ai Stil” de fiecare dată are o apariție senzațională. Iar accesoriile pe care le poartă atribuie look-ului un aer proaspăt. AQUARELLE a selectat top 5 ținute spectaculoase ale Ilincăi Vandici, pe care le-a purtat în sezonul 3.

 

  1. O bluză albă și o pereche de pantaloni evazați cu talie înaltă sunt o alegere perfectă pentru un office style. Iar datorită nuanței de roșu, aceștia transformă ținuta în una potrivită pentru o ieșire cu fetele în oraș.

 

 

  1. Pantaloni clasici, un top și un sacou. Iată ținuta care te va pune în evidență la orice eveniment. Conturul liniei de culoare bej pe stofa neagră într-un fel sau altul îți accentuează suplețea. De asemenea o completare perfectă a costumului sunt pantofii stiletto.
     

  1. Dacă esți adepta unor achiziții mai neobișnuite poți opta pentru un asemenea ansamblu de îmbrăcăminte. Textura printată și franjurile creează un aspect fashion deosebit.

  1. Pentru cele mai îndrăznețe fashioniste această vestimentație este pur și simplu shok. Rochia neagră transparentă sub care se vede lenjeria body pur și simplu te va face o divă sexy. Important este să alegi corect încălțămintea. În cazul dat tocurile cu centură subțire arată bestial.

  1. Dacă vrei să arăți fabulos inspiră-te din această ținută. O pereche de pantaloni evazați negri te vor ajuta să pari mai înaltă de statură, iar această compoziție din mergele va cuceri multe priviri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0079288482666