Septembrie 25, 2017
Top 15 mămici cu cei mai ghiduși pici!
Sunt tinere, frumoase iar în ochii lor se citește o dragoste imensă față de cei mai scumpi, copilașii lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Echipa AQUARELLE a decis să-È›i prezinte top 15 mămici din showbiz, care dau dovadă de o adevărată măiestrie a rolului de mamă. Să fii părinte nu este o muncă deloc uÈ™oară, însă vedetele autohtone au demonstrat că poÈ›i combina perfect statutul de femeie de succes È™i de mamă ideală. În spatele lor stau familii fericite care le oferă tot sprijinul.

1. Printre cele mai talentate mămici cu cei mai frumoÈ™i copii se numără Adriana OchiÈ™anu. Interpreta a adus pe lume o fetiță Mihaela. Copila are un chip angelic. Mihaela a fost un copil foarte aÈ™teptat al cuplului. Adriana mai are un fecior, Cristi în vârstă de 18 ani din fosta căsnicie.

 

2. Tatiana Heghea se laudă pe reteÈ›elele de socializare cu fetiÈ›a ei Regina-Raluca. MicuÈ›a îi seamănă leit. Tânăra mămică se straduieÈ™te să îi coase È›inute identice ca ale ei, astfel cele două formează un cuplu ideal.

3. Olga Fesenco, alias Karizma, nu încetează să-i îndrăgostească pe fanii de pe reÈ›elele de socializare cu filmuleÈ›e dulci în care protagonistul principal este chiar fetiÈ›a ei, Daria. Cea mică chiar de la o vârstă fragedă încearcă să pășească pe urmele mamei sale, astfel încât toată casa e numai muzică.

4. Kamelia Melnic creÈ™te o adevărată divă. Copila, de pe acum încearcă să cucerească showbizul autohton fie că prin prezentări de modă sau filmări în videoclipuri. Bruneta este copia ambilor părinÈ›i.

5. Cornelia ȘtefăneÈ› se mândreÈ™te foarte mult cu prinÈ›esa sa. Ambii părinÈ›i încearcă să-i ofere Alexandrei toată dragostea È™i educaÈ›ia pe care o au. SănduÈ›a este primul copil, iar într-o casă de artiÈ™ti Alexandra dă culoare la orice sărbătoare.

6.Corina ÈšepeÈ™ este fericita mamă care creÈ™te două fete. Smaranda È™i Ioana sunt comorile care aduc lumină în familia interpretei. Mezina familiei creÈ™te foarte repede aÈ™a că deja încearcă să-i È›ină pasul surioarei sale. Talentata mămică este încântată de fetiÈ›ele sale.

7. Tânăra prezentatoare de È™tiri, de curând È™i mămică, nu-È™i poate imagina cât de dulce este fetiÈ›a căreia i-a dat naÈ™tere. Felicia Sîrbu a ales un nume deosebit pentru bebeluÈ™ul său, Casandra. De curând micuÈ›a a sărbătorit primul său aniÈ™or, iar fericirea părinÈ›ilora atins cele mai înalte culmi.

8. Talentata creatoare de modă, designerul Elena Bivol, este mămică unei bomboane de fată pe nume Eliza. Această fetiță este de-a dretul dintr-o poveste și cucerește toată lumea cu ochișorii săi rotunzi care i-a moștenit de la mama sa. Chipul său fascinează toți fanii de pe instagram ai Elenei.

9. Fashion bloggerița Ana Ciorici a dat naștere a doi copii minunați. Frumoasa blondă este mamă de fată și de băiat, astfel că tinerii părinți vor avea ajutor pentru ambele părți ale familiei. Emilia și Teodor fac furori prin pictorialele pe care le postează Ana pe contul său de socializare.

10. Ana-Irina este È™i ea o tânără mămică, care gustă din plin de perioada de maternitate. Ea are acasă doi pici încântători cărora le acordă multă dragoste È™i atenÈ›ie. Crina, este o domniță în toată firea, iar Gabriel creÈ™te un adevărat gentleman.

11. Focoasa brunetă Varvara Oprea este mamă de băiat. Feciorul Artur este mult aÈ™teptatul copil al cuplului. Varvara încearcă să facă din băieÈ›elul său un adevărat cuceritor de modă.

12. Cu toate că interpreta Cristina Croitoru a plecat peste hotarele țării, ea nu încetează să bucure publicul autohton cu o comoară de băiat. Blondinul Alexandru este foarte drăgalaÈ™ È™i ghiduÈ™, iar tinerii părinÈ›i nu-È™i pot lua ochii de la el.

13. Jurnalista Cristina Moldovanu nu prea iubeÈ™te să arate faÈ›a băieÈ›elului său Alex, însă din poze se vede clar că micuÈ›ul este foarte drăguÈ›. Cristina fiind o mămică stilată încearcă să îl îmbrace È™i pe băieÈ›el aÈ™a încât acesta cucereÈ™te toate fetiÈ›ele de vârsta lui.

14. Știrista Gabriela Antocel este È™i ea mamă de băiat. Prezentatoarea Tv se străduieÈ™te să îi acorde multe grijă È™i atenÈ›ie copilului său, Alex. Cei doi au cucerit publicul printr-un pictorial făcut recent.

15. Încă o mămică tânără are o dragoste nemărginătă față de fetiÈ›a ei, Alisa. Designerul, Ekaterina Sergheevici postează foarte des imagini în care apare alături de îngeraÈ™ul său cu ochi albaÈ™tri.

 

Nu ezita să-i faci o bucurie copilaÈ™ului tău. Înscrie-te în concurs È™i câÈ™tigă o È™edintă foto È™i un articol în revista AQUARELLE pentru piciul tău! Detaliile le găseÈ™ti aici.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77354216575623