Noiembrie 24, 2016
Top 9 plante de interior potrivite pentru oamenii leneși
Este deja sârșit de noiembrie, nici nu ne-am dat seama cum a zburat timpul, iar la geam a venit acea vreme posomorâtă și plictisitoare. Cum să dăm viață interiorului casei noastre? Cum să aducem atmosfera de vară în camera sau biroul nostru? Chiar și pentru cei mai leneși oameni există nenumărate tipuri de plante care nu necesită o atenție sporită din parte ta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Arborele de jad

Nepretențios pentru o îngrijire specială, este considerat arborele banilor. Așa că dacă nu ești încă bogat, fii sigur, dacă deții această plantă, cu siguranță în timpul apropiat vei deveni. Este, de asemenea, un element al feng-shu-iului, care aduce noroc.

Iedera

Această plantă este capabilă să transforme interiorul tău. De un verde închis la culoare, verigile aceste plante vor completa, fără îndoială, locul de muncă sau biroul tău.

Ficus

Există mai multe specii ale acestei plante. Cel mai adesea, această plantă se dezvoltă dintr-un germene foarte mic până la câțiva metri înălțime. Un minunat bonus- ficusul curăță aerul din încăpere.

Orhideea molie

Una dintre speciile de orhidee care are forma florilor în formă de fluture. În pofida zvonurilor că această plantă este foarte pretențioasă, acest tip de orhidee își ține florile înflorite nu mai puțin de trei luni și necesită un minim efort și atenție pentru îngrijirea ei.

Hoya sau Floarea de ceară

O plantă de cameră nepretențioasă cu frunzele în formă de săgeată și florile colorate frumos mirositoare. De multe ori, această floare, este numită ''floarea de ceară'', deoarece această plantă are verigile foarte lungi și frunzele sunt lucioase și cărnoase.

Zamioculcas sau planta dolar

Această plantă exotică, de asemenea, nu are nevoie de o îngrijire sporită. Reacționează liniștit la faptul dacă nu este udată sau dacă ați uitat să o mutați dintr-un loc umbrit. Noua plantă o poți înmulți rapid, din frunză, tubercul sau chiar din ramură.

Struguri de cameră

Liana care are cârlige destul de dezvoltate se atârnă de tot ce are în apropiere. Acest lucru este plăcut din punct de vedere al decorului camerei.

Mușcata

Această floare are un aspect unic și frunzele au un miros specific. De asemenea, această plantă curăță aerul din cameră și își păstrează florile înflorite aproape întregul an. Este disponibilă în diverse culori: alb, roșu, roz și roșu purpuriu.

Crăciunel

Un alt nume pe care îl poartă este - ''decembrel''. Această plantă crește destul de repede, nu trebuie udat foarte des și nu este pretențios la temperatura camerei. Pentru cei mai pretențioși cultivatori de plante, trebuie să știți că sunt disponibile mai multe culori ai acestei plante: portocaliu, roșu, mov și coral.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1677117347717