Decembrie 02, 2016
Top 10 filme noi ale anului 2016 de văzut în weekend
Este necesar ca periodic să actualizăm lista filmelor pe care vrem să le vedem. Grăbește-te să fii primul care vede premierele anului 2016, selectate de către redacția site-ului aquarelle.md.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. The Best Day Ever

Provincialul carismatic, polițistul Vasiutin, accidentat se află în mijlocul unor probleme serioase. Într-o frumoasă zi, se hotărăște să o ceară de soție pe iubita lui Olga, însă în aceeași zi, în mașina acestuia se blochează vedeta de televiziune Alina, care este beată, cu care se întâmplă o ,,mică-mare'' iubire.

2. Mirele

Într-un sat îndepărtat din Rusia, vine un german, pe nume Helmut, îndrăgostit de localnica Aliona. El are intenții serioase, dar apare dintr-o dată un rival.

3. The Revenant

Vânătorul Hunter Hugh este rănit grav într-o pădure neexplorată, iar prietenul său explorator Fitzgerald îl părăsește perfid, chiar înaintea morții lui. Puterea și dorința de răzbunare îl ajută să se ridice și să-l omoare pe Fitzgerald.

4. Ghostbusters

În centrul evenimentului se află echipa femeilor neînfricate care au venit la apărarea New York-ului, care este invadat de o armată de fantome rele.

5. Mr. Church

O poveste emoționantă a unui bucătar de culoare, angajat de către o femeie bolnavă în fază terminală și fiica ei. Fata nu cunoaște diagnosticul mamei, tocmai din acest motiv îl întâmpină foarte rece pe străin în casa lor, dar nu își imaginează că contractul pe care l-au semnat pe termen scurt se va transforma într-o uimitoare prietenie.

6. Micul dejun la tata

Burlacul Sașa Titov, care este obișnuit cu succesul zilnic- atât în muncă cât și în dragoste, nu se așteaptă ca viața lui să ia o întorsătură neașteptată atunci când la pragul său apare fiica sa, în vârstă de 10 ani.

7. Mother's Day

Comedia povesteșe despre viața a patru femei și familiile lor în ziua de 8 Martie.

8. Up for Love

Avocatul Diana, care recent a fost părăsită de către soțul ei, răspunde la apelul unui străin, care a găsit telefonul ei pierdut. În timpul discuției aceasta acceptă să iasă la întâlnire, care ia o întorsătură neașteptată.

9. The Secret Life of Pets

Max este un câine iubitor și ascultător, a cărui gazdă ese Katie, care aduce într-o zi acasă n nou coleg, pe nume Duke. Max devine gelos iar Duke încearcă să-l învețe minte.

10. Finding Dory

Recent Doru l-a ajutat pe Marlin să-și găsească fiul dispărut însă acum peștele albastru are nevoie de ajutor. Locuitorii prietenoși ai adâncimii își fac griji pentru ca ea nu-și aduce aminte nimic din copilăria ei. Cine sunt părinții ei? Ce a făcut până acum?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73925065994263