Septembrie 12, 2017
Top 10 cele mai inspirate ținute New York Fashion Week 2018!
Cel mai de amploare eveniment New York Fashion Week 2018 prezintă noile colecții toamnă - iarnă 2018 a celor mai renumiți și creativi designeri!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce tendințe pentru toamnă - iarnă 2017/2018 ne-au adus spectacolele designerilor celebri, dar și cum învățăm să  asortăm stilul stradal cu cel clasic ne inspiră revizuirea celor mai bune branduri New York FW.

1.Marc Jacobs

Marc Jacobs a reflectat în colecția toamnă-iarnă evoluția modei stradale, iar în calitate de podium acesta a ales o stradă din New-York. În colecția FW 2017/2018, designerul nu ezită să folosească blănuri și catifea, țesături din satin și lurex.

 

2. Michael Kors

În colecția Michael Kors, designerul a prezentat o mare varietate de articole de îmbrăcăminte exterioară: haine, paltoane, jachete, chiar și scurte de iarnă. De asemenea, pulovere tricotate cu un gât voluminos au devenit un trend al sezonului.

3.Delpozo

Joseph Font în colecția Delpozo a folosit toate nuanțele și stilurile paletei de primăvară. Lucrarea sa a adunat toată admirația publicului.

4.Oscar de la Renta

Costumul clasic în culori strălucitoare, combinații în contrast de alb și negru, aplicații florale - acestea sunt motivele principale ale costumelor Oscar de la Renta.

5.Carolina Herrera

În colecția FW 2017/2018 Carolina combină cămășile albe cu fustele cascade din țesături translucide. Rochile ușoare, delicate și fustele plisate sunt potrivite pentru evenimentele luxoase.

6.Victoria Beckham

Victoria Beckham a folosit forme multiple și tridimensionale. Mănușile lungi, puloverele și jachetele voluminoase alungesc vizual silueta.

7. Tomas Maier

Directorul de creație Tomas Maier în acest sezon, a creat un stil foarte ușor. Modelele au purtat rochii în nuanțe pastelate, care au creat impresia că au ieșit din scenariul unui film de epocă .

 

8.Mansur Gavriel

Colecția Mansur Gavriel este una cu aspect minimalist. Designerii au avut întotdeauna o abordare practică.

9.Chloe

Designerul propune fetelor mereu să fie feminine și frumoase, prin urmare, în colecțiile sale există atât rochii de cocktail, cât și rochii pentru fiecare zi.

 

10.Derek Lam

Combinația de culori este una ușor neașteptată. Caracterul l-a conturat tăieturile geometrice care produc o accentuare a siluetei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69354867935181