Iulie 26, 2017
Super HOT! Rihanna, într-o rochie de mătase, fără sutien!
Face ce face și reușește să captiveze privirile tuturor celor din jur. Dacă ieri a luat parte la premiera peliculei „Valerian and the City of a Thousand Planets”, după miezul nopții a fost prezentă la un after-party al acestui eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum s-a prezentat? În stilul ei caracteristic, într-o ținută extrem de stylish, dar totodată sexy, care i-a pus în valoare toate atuurile ei fizice. Adică, a renunțat la creația Giambattista Valli, cu care a uimit pe parcursul zilei, pentru o rochie mult mai sexy, de mătase, sub care nu a purtat lenjerie intimă, lăsându-și nurii la vedere. Acest outfit a fost semnat de brandul Nili Lotan, iar prețul rochiei a fost de 525 de lire sterline. 

Petrecerea a avut loc la St. Martins Lane Hotel, iar Riri a creat furori de când a ajuns. A fost suficient pentru a se apleca atunci când a coborât din mașină pentru ca paparazzi s-o surprindă în cele mai incitante cadre. Ipostaze care, evident, au ajuns pe rețelele de socializare și-au creat o adevărată isterie în rândul fanilor internauți.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58748269081116