August 11, 2017
Studiile au demonstrat! Femeile cu fundul mare sunt mai deștepte și sănătoase
Multe femei cu fundul mare sunt complexate din acest lucru, însă un studiu efectuat de Universitatea Oxford arată că un fund mare poate avea anumite beneficii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Studiul a analizat datele provenite de la 16.000 de femei, iar cercetătorii au descoperit că femeile care au fundul mare sunt mai inteligente și mai rezistente împotriva bolilor.

Konstantinos Manolopoulous, profesorul care a condus studiul, spune: „Ideea că distribuția grăsimii pe corp este importantă pentru sănătate a fost cunoscută de ceva timp. Cu toate acestea, doar foarte recent s-a arătat că grăsimea coapsei și circumferința șoldurilor pot promova sănătatea.”

Studiul a arătat, de asemenea, că femeile cu fundul mai mare tind să aibă niveluri mai scăzute de colesterol și glucoză, precum și niveluri mai ridicate de grăsimi Omega #. Dinopectina, un hormon cu efecte antiinflamatorii și antidiabetice, favorizează și cei cu un fund mare, iar țesutul adipos poate preveni bolile cardiovasculare.

Bineînțeles, studiul se referă în special la femeile care au fundul mare din naștere. Să te îngrași intenționat în speranța că grăsimea va fi stocată în această zonă nu este deloc o idee bună și nu ar fi o alegere sănătoasă pentru organism.

 

Sursa: cosmopotalin.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3879234790802