Februarie 23, 2018
Solistul trupei Wonder City, Cristian Condrea a lansat primul său videoclip solo
"Să uiți plăcerea", așa se numește primul videoclip solo lansat de către membrul formației "Wonder City", Cristian Condrea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rătăcind prin pădurea înghețată, și gonindu-se după o metaforă, eroul lui Cristian Condrea din videoclipul "Să uiți plăcerea" este mistuit de amintirile din trecut care-l urmăresc și în prezent. Este o ceață în viața lui, o ceață care-l obsedează, și doar ea, fata visurilor lui, pe care-a pierdut-o cândva, îi mai aduce o pată de culoare.

Filmările videoclipului au avut loc într-o pădure din preajma Chișinăului, iar pe platoul de filmare a fost animalic de frig. Cu toate acestea, echipa a rezistat frigului, și chiar dacă interpretul a avut febră după filmări, el zice că a meritat acest sacrificiu în numele artei. 

 

 

Textul și muzica îi aparțin interpretului, și ține de experiență anterioară pe care a trăit-o, o relație la care a ținut mult, însă, ea a fost sortită eșecului. Știe din propria simțire cum amintirea bântuie în viață ca o umbră, te mistuie, te urmărește iar mai apoi, dispare.

"Am vrut să introducem și o nuanță simbolică în această istorie, așa că am facut ca eroina clipului să dispară la final, simbolizând acel moment de acceptare și detașare" - a spus Cristian Condrea. 

 

 

Protagonista videoclipului este modelul basarabean Anastasia Zeleniuk. Videoclipul a fost realizat de către regizorul Călin Laur, un tânăr talentat, cu idei profunde. 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2285537719727