Septembrie 20, 2017
Doina Ciobanu- fana lui Gigi Hadid ?
Bloggerița și modelul Doina Ciobanu nu a putut să lipsească de la London Fashion Week !

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Săptămâna modei la Londra a pășit cu dreptul prin prezentarea celor mai noi și creative ținute de haine, iar frumoasa basarabeancă nu a ezitat să-și umple bagajul cu inspirație de la cei mai valoroși creatori de modă. Tânăra a vizitat prezentarea de modă de Tommy Hilfiger.

Show-ul a fost numit “Tommy Now”. Muza designerului, dar și cea care a dat furori prezentării de modă a fost starul Gigi Hadid.

Doina a rămăs foarte impresionată de colecția de haine a designerului care a fost inspirat de stilul rock și grunge al anilor nouăzeci. Colecția a atras privirile atât ale femeilor cât și a bărbaților.

“Cât de fain este abdomenul acestei femei??? Pot să spun că sunt atât de mândră de această femeie Gigi Hadid. Îmi place să urmăresc "călătoria" cuiva prin munca grea pe care o depune asupra corpului său care presupune o cantitate absolută de muncă și perseverență. Nu este suficient să te naști slabă sau frumoasă, trebuie să-ți stabilești obiectivele principale și să mergi spre ele, iar asta este despre  Gigi. Vă mulțumim că ați fost o astfel de inspirație!” a scris Doina pe contul său de instagram.

 

 

A post shared by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0522828102112