Ianuarie 24, 2017
Află numele celor trei finaliste ale proiectul ''Slăbim Inteligent''
Ziua de astăzi a fost una dintre cele mai importante pentru participantele proiectului ''Slăbim Inteligent''. Dintre cele cinci finaliste au fost alese trei cu cele mai bune rezultate, care vor continua lupta cu kilogramele în plus împreună cu Centrul de sănătat Ozonis, Clubul Fitness Doza și AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După decizia juriului competent, în următoarea etapă se califică Adela Rusu, Silvia Zubcu și Cristina Jitaru, care au dat jos 9, 7 și respectiv 3 kg. Criteriile după care s-au ghidat jurații au fost nu doar kilogramele pe care le-au dat jos finalistele, dar și puterea de voință, respectarea strictă a regimului alimentar, a programului antrenametelor, disciplina, motivația și încrederea în forțele proprii.

„Antrenamentele sunt ca un drog. Pe toată durata proiectului nu am lipsit de la nici un antrenament din sala de fitness”, ne-a spus Silvia Zubcu, mămică a șase copii.

„Cred că îmi va rămâne întipărită în minte pentru toată viața lecția regimului alimentar”, a menționat Adela Rusu.

„Acum număr fiecare calorie, citesc atent componența fiecărui produs cumpărat”, a mărturisit Cristina Jitaru.

În continuare, participantele vor lupta pentru locul întâi!

Vă dorim succes și nu vă dați bătute.

Rămâneți cu noi, urmăriți detaliile celui mai captivant și curajos proiect pe site urile www.aquarelle.md și www.aquarellefm.md .



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.4931926727295