Ianuarie 16, 2018
S-a stins din viață Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries
Aseră, 15 ianuarie 2018, a murit subit solista trupei The Cranberries!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La vârsta de doar 46 de ani, Dolores O’Riordan s-a stins din viață foarte brusc. Moartea a surprins-o pe când era la Londra, la înregistrări. Atât rudele, prietenii, cât și fanii solistei sunt șocați de vestea tristă pe care au primit-o. Poliția a spus că moartea artistei este una neașteptată și ciudată. Cauza morții încă nu a fost depistată. Dolores a murit în timpul pregătirilor pentru o nouă versiune a unei din cele mai renumite piese ale trupei - Zombie, a spus solistul trupei Bad Wolves. 

 

Картинки по запросу the cranberries dolores o'riordan

 

Colegii ei de breaslă din întreaga lume și-au exprimat regretul pe rețelele de socializare. Actorul şi cântăreţul Josh Groban s-a alăturat celor care deplâng moartea artistei:

„Am adorat mereu vocea şi cântecele ei”.

 

Картинки по запросу dolores o'riordan

 

Dolores O’Riordan era de origine irlandeză. Ea a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârsta de 18 ani. S-a alăturat trupei după ce a citit un anunț într-un ziar local, că trupa caută o solistă. The Cranberries au vândut mai mult de 40 de milioane de albume în întreaga lume. Iar cele mai populare hituri sunt Zombie și Linger. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.413825750351