Noiembrie 09, 2017
Rețetă rapidă: Spaghete Carbonara cu smântână
Se știe demult că pastele se gătesc foarte ușor, și dacă ai nevoie de o rețetă rapidă, noi suntem la îndemână. Deși, nu sunt greu de preparat, se consideră că Pastele Carbonara sunt un deliciu. Dacă vrei să te simți ca-n frumoasa Italia, atunci, nu ai decât să guști din ele. Detaliile contează și dictează adevăratul gust, de aceea fiecare pas trebuie urmărit. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Spaghetele se fierb într-o cratiță cu apă, sare și o lingură de unt.  Tăiem baconul cubulețe și îl călim într-o tigaie, adăugând usturoi tocat mărunt. 

Parmezanul, smântâna și gălbenușurile, le punem într-un castron aparte. Amestecăm bine până devine o compoziție omogenă. Sosul obținut îl scurgem peste bacon și usturoi, și amestecăm. Mai apoi, masa obținută o adăugăm în spaghetele fierbinți, și, din nou, amestecăm. 

De ce ai nevoie pentru paste:

  • ½ pachet paste
  • parmezan
  • 100 g bacon
  • 250 ml smântână
  • 4 gălbenușuri
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80958080291748