Februarie 19, 2018
Rețetă de post: Află cum să prepari paste cu sos de roșii și măsline
Astăzi intrăm în Postul Mare, și acest lucru semnifică că vom fi nevoiți să ne limităm la produsele din carne. Noi îți propunem o rețetă rapidă și foarte gustoasă de post, și anume, pastele cu sos de roșii și măsline.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă ai început să ții post și ești în pană de idei, îți propunem pentru seara de astăzi paste cu sos de roșii și măsline. Această mâncare se gătește extrem de ușor, în schimb este foarte gustoasă. Vei avea nevoie de:

300 grame paste

400 grame roșii decojite

150 grame măsline negre

1 ceapă

3-4 căței de usturoi

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe pachet, se scurg. Pastele fierte se pun într-un castron şi se amestecă cu 2-3 picături de ulei. Sosul se face separat. Se taie mărunt ceapa și usturoiul, și se prăjesc până devin rumene în ulei. Mai apoi, ele se sting în vin, vreo 10 minute ele trebuie să fiarbă. După aceasta, se adaugă măslinele tăiate, și mai apoi roșiile tăiate cubulețe și sucul de roșii. Sosul se lasă timp de 15 minute la un foc mic, până când sosul se îngroașă. Când sosul este gata, se toarnă deasupra pastelor, și se amestecă. Se servește cald. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98918676376343