Aprilie 03, 2017
Restabilirea sânilor după naștere
De fapt, această problemă poate fi evitată, dacă se iau în considerație câteva dintre recomandările experților. Pentru tinerele și ocupatele mămici, cărora le este dificil să viziteze saloanele de frumusețe, AQUARELLE prezintă câteva metode de „reconstrucție” a sânilor în condiții casnice!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îți propunem să acorzi atenție celor mai bune metode disponibile de recuperare:

– măști;

– creme hrănitoare;

– masajul sânilor;

– exerciții pentru piept;

– alimentația sănătoasă;

– tratamente cu apă.

 

Măștile

S-a dovedit a fi eficientă măștile speciale de întinerire. Din păcate, acestea nu sunt cele mai accesibile, dar ele pot fi gătite în condiții casnice. Pe internet poți găsi o mulțime de rețete, dar nu este recomandat să le folosești mai mult de două ori pe săptămână.Masca de-a gata se poate găsi în farmacii și în magazine!

 

Creme hrănitoare

Deseori, la restabilirea sânilor ajută cremele! Experții recomandă alegerea cremelor de la cele mai de încredere branduri. Nu face să apelezi la ajutorul cremelor obișnuite, pentru că au o compoziție mare de grăsime.

 

Masajul sânilor

Efectuarea masajului sânilor o poți face singură și poți chiar încredința această sarcină importantă soțului! Învață câteva tehnici— sunt o mulțime.

 

Exerciții pentru sâni

Există mai multe tehnici de exerciții pentru sâni, care sunt recomandate de specialiști. Nu vor lua mult timp, dar vor face pieptul ferm.

 

Alimentația

Acordă o atenție sporită proteinelor! Ele au un efect pozitiv asupra stării sânilor. Acestea se pot găsit în multe alimente, cum ar fi carnea de pui, produsele lactate și fructele cu coajă.

 

Tratamente cu apa

Impact pozitiv asupra pielii sânilor îl are masajul zilnic - dușul sau tratamentele cu apă contrastante.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72547698020935