Februarie 14, 2017
Proiectul “Slăbește Inteligent” a ajuns la final
Aquarelle 90,7 FM a premiat participantele proiectului „Slăbește Inteligent”. Numele deținătoarei marelui premiu, oferit de partenerii noștri, Centrul de sănătate „Ozonis” și Clubul „Fitness Doza” a fost anunțat în emisie directă pe frecvențele postului de radio Aquarelle FM. „Slăbește inteligent” este proiectul care promovează un mod sănătos de viață. După o perioadă de 2 luni de program personalizat de alimentație, antrenament de fitness individual, masaj și proceduri cosmetologice, participantele proiectului au reușit să obțină o siluetă suplă și să se despartă de kilogramele nedorite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lider în lupta cu kilogramele în plus este Silvia Zubcu, în vîrstă de 39 de ani, mamă a 6 copii. Finalista susține că la începutul proiectului i-a fost dificil să respecte regimul alimentar și să consume multă apă. Dar motivația de a arăta bine a ajutat-o să slabească cu 12 kg și să obțină silueta dorită. Câștigătoarea va beneficia de proceduri gratuite la Centrul „Ozonis” în sumă de 300 euro și de un abonament gratis pentru un an la Clubul „Fitness Doza”.


Printre  finaliste se află și Adela Rusu. Tânăra de 23 de ani a reușit să de-a jos 12.5 kg. Pentru ea cheia siluetei frumoase este sportul combinat cu alimentația sănătoasă și echilibrată. Iată de ce a fost premiată cu proceduri gratuite în sumă de 75 de euro la Centrul „Ozonis” și 3 luni de abonament gratuit la Clubul „Fitness Doza”.

Pentru Cristina Jitaru, în vârstă de 29 ani, sfaturile antrenorului și procedurile Centrului „Ozonis” au fost esențiale pentru modelarea corporală. Ea a primit la fel un abonament gratuit pentru 3 luni la Clubul „Fitness Doza” și proceduri cosmetologice la Centrul de sănătate „Ozonis”.


Oleg și Oxana Ciuprun, directorii Clubului „Fitness Doza” au susținut mai mulți ani la rînd proiectul “Slăbește inteligent”. Și la această ediție ei au fost cei care au oferit serviciile lor pentru susținerea și motivarea participantelor în lupta cu kilogramele în plus pînă la obținerea formelor dorite. Oleg și Oxana Ciuprun au declarat că sunt mulțumiți de rezultatele obținute de finaliste și cred că acestea le-ar oferi mai multă încredere, curaj și încurajare ca să își mențină un stil sănătos de viață.

Alexandr Zotea, doctor-ozonoterapeut, anestesteziolog-reanimatog din cadrul Centrului de Sănătate „Ozonis”, susține că prin procedurile propuse de instituție a reușit cu succes să contribuie la modelarea corporală a finalistelor, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor. Mai multe informații despre proiectul „Slăbește inteligent” puteți găsi în numărul din luna martie a revistei AQUARELLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84481596946716