Septembrie 07, 2017
Prințul George a mers pentru prima oară la școală!
George a pășit pragul școlii alături de tatăl său, Prințul William. Anul de studii în instituția de învățământ costă 23 de mii de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul George a mers la Școala lui Thomas, aflată în Battersea, sud-vestul Londrei, George a venit cu tatăl său, prințul William. Mama acestuia, Kate Middleton nu a fost prezentă la eveniment. Conform informațiilor aduse de către reprezentanții tronului, aceasta se simțea rău din cauza sarcinii. 

Prințul William a declarat că George a așteptat cu nerăbdare începutul anului școlar. Ei au fost întâmpinați de către directorul școlii, Helen Haslem. Aceasta i-a condus până în sala de clasă. Thomas's School propune 24 de activități extrașcolare printre care: sculptare, mănuirea sabiei, golf, muzică, printre care lecțiile de balet sunt obligatorii. Trebuie să menționăm că la finalizarea orelor de muzică, elevii susțin un examen de admitere la pestigioasa Academie Regală de Dans (Royal Academy of Dance). 

Anterior, copiii din această familie regală frecventau o școală diferită, și anume unde elevii sunt de același sex. 

Toți elevii sunt obligați să frecventeze școala în uniforme speciale, băieții trebuie să poarte pantaloni scurți - chiar dacă timpul de afară este rece. În general, potrivit estimărilor mass-mediei britanice, "ținuta" lui George îi va costa pe părinți aproximativ 800 de dolari pe an.


Principalul obiectiv al instituție este ca pedagogii să-i învețe să fie buni în toate. Școala dedică o mare importanță sportului, alimentației sănătoase dar și momentelor care îl învață pe copil să știe să prietenească.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75477313995361